icon

Čo hrozí osobe, ktorá sa preukazuje cudzím green passom?

24. nov 2021

Zdravim co hrozi osobe ktora sa preukaze cudzim green pasom? Dakujem

dzina007
24. nov 2021

neviem ako cudzim ale preukazanie sa falosnym covidpassom moze byt pokutovane az do vysky 1000e

kiwi3
24. nov 2021

@annm81 nechce nam prezradit, ako to cele je, lebo je to zbytocna debata. rozumej, vobec nema argumenty a ani nevie, ako by to byt mohlo. ale urcite je to inak, ako si my myslime... 🙄

dee01
24. nov 2021

@simsalabim situácia je iná a treba aj iný prístup...pri obyčajnej chrípke sa lekári nebáli vyšetriť chorého. Teraz je chorý v karanténe.. liečba cez telefón. To je ok?? Liečba úplne neirelevantná z pohľadu závažnosti? A potom sa čudujeme, že máme plné nemocnice?

annm81
24. nov 2021

@kiwi3 Pravda je taká, že neviem prísť ani na dôvod, prečo by veľjašteria populácia z inej dimenzie chcela zabíjať ľudí týmto spôsobom. Ak chcú zotročiť, alebo rovno vykynožiť ľudstvo, vybrali si dosť zdĺhavú a neefektívnu cestu. Takže prepáč, aj veľjašteri padajú :D

ukulela
24. nov 2021

@dee01 s vim ich mali liecit? Prve lieky antivirotika cielene na covid sa skusaju az teraz. Aj pri chripke liecis AZ priznaky. Liecili v nemocniciach zapal pluc, ked sa rozvinul. Ale kovid je zasraty virus, pri ktorom nevies, kde ti udrie. Len hasis,co zapali.

dee01
24. nov 2021

@ukulela treba si rozšíriť obzory, lieky, antivirotiká na covid sú. Áno možno na začiatku si s tým nevedeli rady.ok. ale teraz.. stále ten istý pristup? Ostaňme doma a čakajme, kým sa možno nezačneme dusiť? Why??

simsalabim
24. nov 2021

@dee01 Pravda je aj taka, ze ak ten lekar chripku dostal, sanca, ze umrie on ci jeho blizki, bola minimalna. A po druhe - ake ucinne lieky na covid su? Antivirotika celkove je problem vyvinut. Lekari sami este nevedia, co podat, ale aj to sa zlepsuje.

kiwi3
24. nov 2021

@annm81 no oni potom vymysleli aj tu vakcinu, ktorou nas chcu vsetkych zaockovat a zabit. to nevies? chcu zabrat nasu planetu. ale nie, zase je to az prilis logicke... skoda, ze sa k tomu rozmyslaniu neviem priblizit.

petulda333
24. nov 2021

@dee01 dnes som tu uz asi 5x citala,ze vieme o co im ide. 3x som sa slusne spytala,ze o co ide a nik mi odpoved nedal. Preco sa nepodelite? Ja fakt netusim co tym myslite. A zatial mi nik neodpovedal a to som sa nato pytala aj davnejsie. Jedina odpoved bola podobna tvojej- nema zmysel vysvetlovat 🤷‍♀️ ked nechcete pisat,tak nepiste nic

kiwi3
24. nov 2021

@petulda333 presne, ja som sa na to tiez uz pytala, s rovnakym vysledkom.

simsalabim
24. nov 2021

@dee01 Ake antivirotika konkretne na covid to su? Myslis molnupiravir? Ved to je uplne novy liek 🤷‍♀️

dee01
24. nov 2021

@simsalabim ivermectin, ermetin, isoprinosine atď...

akbara77
24. nov 2021

@dee01 nie, nie je...kvôli žiadnej inej chorobe nebol lockdown ani iné opatrenia.Skus počúvať odborníkov, nie primitovov.

annm81
24. nov 2021

@kiwi3 Nie sú tí veľjašteri veľmi bystrí. Ja byť veľjašterom z inej dimenzie, otvorím z mojej dimenzie priechod do nejakého labáku v tejto dimenzii, kde ukradnem kiahne a následne ich vypustím. Tí ľudia, čo nepomrú sa pôjdu navzájom zabíjať do rady na očkovanie.

kiwi3
24. nov 2021

@dee01 Ivermektín
Ivermektín je širokospektrálne antiparazitikum, ktoré sa používa v humánnej aj veterinárnej medicíne proti parazitickým hlístovciam a niektorým ektoparazitom, ako sú vši, strečky a zákožky. Z chemického hľadiska patrí medzi makrocyklické laktóny. Ide o jedno z najpoužívanejších antiparazitík pre dobytok a ovce.

sivana09
24. nov 2021

Korona 🙂

petulda333
24. nov 2021

@kiwi3 ovce,to sedi. Sak sa tu tym ohanaju casto,ze sme ovce 🤣

simsalabim
24. nov 2021

@dee01 Isoprinosine je celkove proti roznym virusom, nie konkretne na covid a je na podporu imunity. Uzivaju ho aj ludia so znizenou imunitou. Pomoct moze. Ivermectin a jeho ucinnost na covi uz bola vyvratena... je to antiparazitikum. Horsia chemia ako vakcina. a na rozdiel od nej, treba ho uzit kvantum, aby akoze vyliecilo. A mimochodom, skusali ho aj na mojom bratrancovi minuly rok. No jeho nezachranil.

dee01
24. nov 2021

@akbara77 a nie sú tí odborníci práve tí primitívi? Nehovorím všetci...
Baby zbytočná debata, každý má svoj vlastný rozum a názor, nepotrebujem presviedčať nikoho a nemajte tú potrebu ani vy.

dee01
24. nov 2021

@kiwi3 hmm tak potom minister zdravotníctva povolil antiparazitikum pre ľudí? Aká náhoda...

annm81
24. nov 2021

@dee01 Ak by to bola zbytočná debata a nechcela si nikoho presviedčať, tak potom tu nenapíšeš, nie? Či ti až teraz došla tá zbytočnosť a teda máš v pláne už nikomu nikdy nehovoriť o tajných plánoch mocných ľudí a o sprisahaní pri neliečení?

dee01
24. nov 2021

@annm81 ty musíš mať strašne nudný život, ak tu vypisuješ niekomu, kto ťa ignoruje🙈🤣🤣

petulda333
24. nov 2021

@dee01 a uz mi odpovies o co im ide?

kiwi3
24. nov 2021

@petulda333 ale tym ivermectinom sa praveze dzgaju a ohanaju skor antivaxeri, resp. ti co sa nechcu ockovat. co je pre mna tiez nepochopitelne, ze si radsej daju nejaky liek typu "jedna babka povedala" s xy vedlajsimi ucinkami.

@dee01 povolil, pretoze nic lepsie nebolo, nebol vynajdeny liek. v takych pripadoch sa dava aj experimentalna liecba. ale keby si to mala take nastudovane, tak uz vies, ze sa ziadna ucinnost nepreukazala.

petulda333
24. nov 2021

@annm81 mna bavi nazor,ze nas chcu vyhubit 🤷‍♀️ len by ma zaujimalo kto by tym hore upratoval,piekol chlieb,opravoval veci a robil vsetku tu spinavu robotu,ak by nas vsetkych vyhubili 🤦‍♀️ azda by to robili oni sami

annm81
24. nov 2021

@dee01 Áno, strašne. Ty tiež, že sa snažíš zabaviť tým, že vypisuješ veci, pre ktoré ťa väčšina ľudí s iq nad 90 vysmeje?

dee01
24. nov 2021

@kiwi3 tak tak... experiment môže byť liečba ako aj očkovanie..

ukulela
24. nov 2021

@dee01 su protokoly a predp8suju sa aj lieky. Aj isoprinosin. Ivermectin je uz davno pase a jeho ucinok vyvrateny. Kwby bol taky skvely, cela india je zdrava aj s braziliou

dee01
24. nov 2021

@annm81 keď myslíš 😂, lebo podľa mňa, že práve urážanie druhých a nevedieť akceptovať iný názor, je tiež vecou inteligencie, čo tebe zjavne chýba

akbara77
24. nov 2021

@dee01 práveže bema každý rozum! A to je to.