Čo hrozí osobe, ktorá sa preukazuje cudzím green passom?
Zdravim co hrozi osobe ktora sa preukaze cudzim green pasom? Dakujem
@simsalabim situácia je iná a treba aj iný prístup...pri obyčajnej chrípke sa lekári nebáli vyšetriť chorého. Teraz je chorý v karanténe.. liečba cez telefón. To je ok?? Liečba úplne neirelevantná z pohľadu závažnosti? A potom sa čudujeme, že máme plné nemocnice?
@dee01 Pravda je aj taka, ze ak ten lekar chripku dostal, sanca, ze umrie on ci jeho blizki, bola minimalna. A po druhe - ake ucinne lieky na covid su? Antivirotika celkove je problem vyvinut. Lekari sami este nevedia, co podat, ale aj to sa zlepsuje.
@dee01 dnes som tu uz asi 5x citala,ze vieme o co im ide. 3x som sa slusne spytala,ze o co ide a nik mi odpoved nedal. Preco sa nepodelite? Ja fakt netusim co tym myslite. A zatial mi nik neodpovedal a to som sa nato pytala aj davnejsie. Jedina odpoved bola podobna tvojej- nema zmysel vysvetlovat 🤷♀️ ked nechcete pisat,tak nepiste nic
@petulda333 presne, ja som sa na to tiez uz pytala, s rovnakym vysledkom.
@dee01 Ake antivirotika konkretne na covid to su? Myslis molnupiravir? Ved to je uplne novy liek 🤷♀️
@simsalabim ivermectin, ermetin, isoprinosine atď...
@dee01 Ivermektín
Ivermektín je širokospektrálne antiparazitikum, ktoré sa používa v humánnej aj veterinárnej medicíne proti parazitickým hlístovciam a niektorým ektoparazitom, ako sú vši, strečky a zákožky. Z chemického hľadiska patrí medzi makrocyklické laktóny. Ide o jedno z najpoužívanejších antiparazitík pre dobytok a ovce.
Korona 🙂
@kiwi3 ovce,to sedi. Sak sa tu tym ohanaju casto,ze sme ovce 🤣
@dee01 Isoprinosine je celkove proti roznym virusom, nie konkretne na covid a je na podporu imunity. Uzivaju ho aj ludia so znizenou imunitou. Pomoct moze. Ivermectin a jeho ucinnost na covi uz bola vyvratena... je to antiparazitikum. Horsia chemia ako vakcina. a na rozdiel od nej, treba ho uzit kvantum, aby akoze vyliecilo. A mimochodom, skusali ho aj na mojom bratrancovi minuly rok. No jeho nezachranil.
@dee01 a uz mi odpovies o co im ide?
@petulda333 ale tym ivermectinom sa praveze dzgaju a ohanaju skor antivaxeri, resp. ti co sa nechcu ockovat. co je pre mna tiez nepochopitelne, ze si radsej daju nejaky liek typu "jedna babka povedala" s xy vedlajsimi ucinkami.
@dee01 povolil, pretoze nic lepsie nebolo, nebol vynajdeny liek. v takych pripadoch sa dava aj experimentalna liecba. ale keby si to mala take nastudovane, tak uz vies, ze sa ziadna ucinnost nepreukazala.
@annm81 mna bavi nazor,ze nas chcu vyhubit 🤷♀️ len by ma zaujimalo kto by tym hore upratoval,piekol chlieb,opravoval veci a robil vsetku tu spinavu robotu,ak by nas vsetkych vyhubili 🤦♀️ azda by to robili oni sami

neviem ako cudzim ale preukazanie sa falosnym covidpassom moze byt pokutovane az do vysky 1000e