Čo hrozí osobe, ktorá sa preukazuje cudzím green passom?
Zdravim co hrozi osobe ktora sa preukaze cudzim green pasom? Dakujem
@petulda333 Mne napriklad nejde do hlavy, preco, ked niekomu ide o zredukovanie populacie, sa nici vzdelany a vyspely svet? Ja osobne by som to urobila presne naopak. Vymrie pol Europy a potom co? Presidli sa tu polka Afriky s IQ 60? Ako bude potom fungovat spolocnost? Tovarne, urady...
@annm81 ved aj to jasne,ved z nasich dani ziju
@simsalabim ale to nevysvetlis
@simsalabim Najmä že obeťami sú predovšetkým starší a vážne chorí ľudia. Nechcem byť cynická, ale tak to je - Prečo venujú toľko energie zabíjaniu niekoho, kto aj tak umrie do 5-10 rokov. Prečo nezabíjajú deti, ktoré majú predpoklad byť na svete ešte 50+rokov a zatiaľ je z nich úplne nulový úžitok, keďže to ani nepracuje.
@kittykat22 bohuzial pri kazdej to nie je mozne lebo oatatne choroby sa liecia ale covid veru nie
bude mat vraj zaznam v registri trestov...
@annm81 Nerozumiem tvojej otazke - kto akoze venuje tolko energie zabijaniu niekoho, kto aj tak umrie?
@dee01 pridávam sa k tým, čo horia nedočkavosťou, že konečne napíšeš, čo je za tým
@simsalabim Zdá sa ti nelogické zabíjať vyspelejšiu časť sveta. Len dodávam, že ešte nelogickejšie je ak niekto, kto chce zredukovať ľudstvo, zabíja starších. Pretože tí by čoskoro umreli tak či onak prirodzene a bez zbytočných nákladov toho mocného.
@annm81
@simsalabim baby ja som počula tri veľmi akoze "zaujimave" scenáre. Prvý bol: Chcú nás zabiť a potom naše bývanie nechať migrantom a nasťahovať ich tu namiesto nás. Osobne som sa už potom nedostala k dôvodu, ale tak no aspoň bol scenár. Druhy: Chcú nás zabiť a potom zamestnať stroje namiesto nás, už majú vyvinutú umelú inteligenciu, len sa musia zbaviť ludi a umelá inteligencia im nahradí nás. A treti: Chcú na nás testovať vakcínu a preto vypustili vírus, aby mali veľkú vzorku ludi na testovanie. Takže toto som zistila ja 😀 a zevraj ludia nemajú fantáziu 😀
@annm81 Ano. Mas pravdu. A? Nejako mi usla pointa. Kde je v tom sprisahanie? Je relativne logicke, ze choroba skor skosi slabsich a starsich (i ked to nie je pravidlo, vid spanielska chripka).
@simsalabim Prepáč, asi som sa nevyjadrila dosť zreteľne. Len som chcela upozorniť na ďalšiu nelogickosť, ktorej sa tí domnelí ničitelia ľudstva dopúšťajú. Ak by naozaj bolo v pláne vyhubiť ľudstvo asi by sa nezačínalo dôchodcami.
@simsalabim hlavne, že vakcínu vyvinuli akosi rýchlo, tam je to ok? Tam problém nebol...
Ak o tom osoba, ktorej patrí covid pas vie, tak v podstate nic 😀 Cele to majú nedomyslené
@dee01 toto vazne? este sa tu dohadujeme? .....

@autorka urcite do toho nechod. v takom pripade sa vola policia. problem ma nie iba klamar, ale aj ten, co svoj pas poskytol. kedze tento pas je na heslo.
@dee01 pises "tak ako píšeš..len žiaľ, ty tomu veríš.. štáty?? Kto je štát? Ľudia, či tých pár panákov, čo to riadi?"
A to si nepostrehla, ze tento problem maju aj v okolitych statoch? Neviem ci si sedis na usiach a nevidis na oci, ale okolite staty mali tiez vsetko zatvorene a nic tam nefungovalo a asi ani tento rok fungovat nebude. Jedine kto si to ide po svojom je anglicko a asi necitas britsku tlac, pretoze by si vedela ze krajina je doslova v hospodarskej kome. Ty sa tvaris akoby Slovensko bola nejaka vynimka ... nie je. Ale pravdu mozes vlastne mat ciastocnu v tom - ze Slovensko ma skutocne vynimocne malu preockovanost v porovnani s okolitymi statmi.
snáď sa nenájde tak chorý človek na hlavu, aby sa preukazoval že je očkovaný a potom znášal následky v nemocnici ak dostane kovid a prídu mu na to... bože ludia :(
@banderaska29 A to ešte nekončí tým, že niektorí ľudia sa preukážu cudzím dokladom. Doklad môže byť vierohodne sfalšovaný a už sa objavili aj prípady lekárov, ktorí vydávali za mastný poplatok potvrdenia o očkovaní, hoci očkovanie nevykonali. Potom je otázka, či medzi tými očkovanými v nemocniciach nie je nejaké percento čo v skutočnosti očkované nie je.
@annm81 to je choré. ja očkovaná nie som, iba prekonaná...teda "iba"...bol to záhul. ale v živote by mi ani len nenapadlo že by som sa preukazovala očkovacím preukazom niekoho. alebo žeby som si ho nechala sfalšovať. načo je to dobré veď v konečnom dôsledku z toho bude len prúser.
@viestta sa spamätaj. Doteraz choroby neboli? Mňa kedysi poslali s ťažkým zápalom pľúc domov, lebo všetky lôžka na pľúcnom aj na Zobore obsadené. A čo prišli po mne, starí, mladí, každý išiel domov lebo nemali miesto. Povedali mi, že si mám ohlásiť záchranku ak by sa mi veľmi pohoršilo. Nemajú ma kam uložiť.
@banderaska29 Ľuďom bežne beztrestne prejdú aj omnoho väčšie podvody, tak prečo by to neskúsili? Jediný spôsob ako to výrazne obmedziť je intenzívna kontrola a veľké sankcie. Pre lekárov falšujúcich doklady minimálne dočasný zákaz činnosti a pre bežných ľudí vysoké pokuty. Škoda, že sa u nás ešte nezaviedli verejnoprospešné práce ako súčasť trestu. Mnohých frajerov by prešli podobné nápady, keby im reálne hrozilo, že budú musieť čistiť verejné toalety, alebo pod dozorom prebaľovať ľudí v domove dôchodcov.
@kittykat22 ja som ale nikde nepísala Iba a len o Slovensku. A nie narozdiel možno od teba, nemám klapky na očiach a vidím aj súvislosti...ale ja nemám potrebu do teba rýpať, lebo akceptujem názor iných...

@petulda333 Upratovanie a pečenie chleba by možno ešte zvládli. Ale kto by im zarábal prachy makaním vo fabrikách za smiešnu mzdu?