icon

Čo potrebujem na opätovnú evidenciu na úrade práce?

29. máj 2026

Zdravím, po piatich rokoch sa chcem opäť zaevidovať na úrade práce. Čo všetko k tomu potrebujem? Stále sa vypisuje ten 4stranovy červený papier? Chystám sa tam osobne.

anonym_fd98dd
29. máj 2026

ano stale sa vypisuje lajstro ale vies to tusim aj online

anonym_ef6bbc
29. máj 2026

@anonym_autor Osobne vypisuješ papier, elektronicky je predvyplnený.
Ak si už bola v evidencii, potrebuješ len doložiť ako si ukončila PP.

autor
29. máj 2026
@anonym_ef6bbc

@anonym_ef6bbc naozaj? Po piatich rokoch nebudú chcieť novú žiadosť?

elanor
29. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor samozrejme, ze budu chciet novu ziadost, ved to je to cervene lajstro, co budes vypisovat. Plus kopiu ukoncenia PP, a kopiu dokladu o najvyssom vzdelani, to treba este.

anonym_ef6bbc
30. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor žiadosť áno, veď píšem, že vypisuješ papier, to je žiadosť o zaradenie do evidencie. Okrem nej potrebuješ doklad ako si ukončila PP a ešte tvoj OP, ale to je samozrejmé. Už nepotrebuješ dávať doklad o vzdelaní.

simona_racz
6. jún 2026
@anonym_ef6bbc

@anonym_ef6bbc to fakt? Elektronicky je už predvyplnený? Fuuu to sa jeden kamoš poteší. Vieš o tom povedať niečo bližšie?

anonym_ef6bbc
6. jún 2026
@simona_racz

@anonym_ef6bbc to fakt? Elektronicky je už predvyplnený? Fuuu to sa jeden kamoš poteší. Vieš o tom povedať niečo bližšie?

@simona_racz sú tam osobné údaje a ostatné len zaklikáva. Jasné, prehľadné, ide to veľmi rýchlo. Podpíše a odošle. Všetko nájde na slovensko.sk

simona_racz
6. jún 2026
@anonym_ef6bbc

@simona_racz sú tam osobné údaje a ostatné len zaklikáva. Jasné, prehľadné, ide to veľmi rýchlo. Podpíše a odošle. Všetko nájde na slovensko.sk

@anonym_ef6bbc na to slovensk sk potrebujete pripojiť k PC tú čítačku na občiansky že?

anonym_ef6bbc
6. jún 2026
@simona_racz

@anonym_ef6bbc na to slovensk sk potrebujete pripojiť k PC tú čítačku na občiansky že?

@simona_racz áno, minimálne raz. Potom sa už dá používať aplikácia.

simona_racz
6. jún 2026
@anonym_ef6bbc

@simona_racz áno, minimálne raz. Potom sa už dá používať aplikácia.

@anonym_ef6bbc tú eID mám aj ja, ale čisto v mobile že v aplikácii viem predložiť OP aj VP. Ja som ešte študentka, ale kým sa dostanem na precovný trh, už dúfam všetko sa bude dať vybaviť elektronicky, z laptopu alebo smartfónu.

anonym_ef6bbc
6. jún 2026
@simona_racz

@anonym_ef6bbc tú eID mám aj ja, ale čisto v mobile že v aplikácii viem predložiť OP aj VP. Ja som ešte študentka, ale kým sa dostanem na precovný trh, už dúfam všetko sa bude dať vybaviť elektronicky, z laptopu alebo smartfónu.

@simona_racz už teraz sa skoro všetko dá riešiť elektronicky aj pre študentov a bežný život, nie len trh práce, odporúčam aj elektronickú schránku na doručovanie pošty

simona_racz
7. jún 2026
@anonym_ef6bbc

@simona_racz už teraz sa skoro všetko dá riešiť elektronicky aj pre študentov a bežný život, nie len trh práce, odporúčam aj elektronickú schránku na doručovanie pošty

@anonym_ef6bbc Je to skvelá vec 😏