icon

Da sa zrušiť registrácia na úrade práce?

andyka321
2. nov 2018

Dnes som sa zaevidovala na urade prace, ale som si to rozmyslela a chcem sa zaevidovat az na druhy mesiac, lebo nebudem moct prist na urceny kontakt. Da sa to, aby mi z toho nevznikli komplikacie? Napr. ze by som sa potom mohla prihlasit az o 6 mesiacov. Prosim, poradte.

Strana
z2
andyka321
autor
5. nov 2018

@zuzka1. Zuzka, dakujem za tvoje prispevky. Dodali mi odvahu nevzdat sa. 😀

zuzka1.
5. nov 2018

@andyka321 všetko je o ludoch, nie vsetci uradnici sme neprijemní povedzme a nechápaví😀

andyka321
autor
5. nov 2018

@zuzka1. Zuzka, prosim ta, ako je to s nahlasovanim uchadzaca o zamestnanie do zdravotnej poistovne, zabudla som sa opytat. Niekde som citala, ze upsvar to ohlasuje automaticky. Nie som si ista v tomto. Dakujem.

zuzka1.
5. nov 2018

@andyka321 vszp je prepojena, mali by tam info natekat, ale 2 pripady som malav mesiaci, ze nenatiekli, istota je ist sa psytat, overit si, mini. telefonicky alebo mailom, dovera a union nenateka. treba nahlasit evidenciu.

andyka321
autor
5. nov 2018

@zuzka1. Zuzka dakujem, si zlata, ze si sa sem este pozrela. Po navrate si to pre istotu preverim.

juliet86
6. nov 2018

@andyka321 si uzasna!!!!! gratulujem!!! a som hrda na toho fajn pana co si tam stretla. uzivaj dovcu ameriku vsetko a najdi si spravny job v pravy cas

Strana
z2