Dali ste si zapísať titul do občianskeho preukazu?
jasne, nemam dovod nedat si ho
Ja nie
Jeden ano.
Nie, nemám
Ano, bolo mi povedane, ze je to sucast mojho mena, takze ma byt zapisana v OP, aj vsetkych formalnych dokumentoch. Inde si ho ale nepisem.
Áno, ale až keď mi skončila platnosť, určite nie len kvôli titulu
Áno.
Nie, ani jeden. Nechcelo sa mi. V SR navyse tie z EU ani automaticky neuznavaju a po uradoch by sa mi kvoli tomu behat nechcelo.
Nie
ja nie, pri hľadaní práce je to občas problém, keď sa človek hlási na vyššiu pozíciu, titul vie podložiť diplomom, ale keď je človek v núdzi a chce vziať akúkoľvek prácu, tak ho nevezmú, lebo má "naddimenzovane" vzdelanie a povedia, že nevezmú, lebo ho nevedia zaplatiť, takže niekedy zostať s titulom v utajení je fajn 😉
Nemám ho zapísaný. Dam si ho zapísať pri vybavovaní noveho.
@lullu86 V com je to problem? Ukazujes svoj OP na pohovore?
Až keď som menila OP.
Keď mi vypršala platnosť op, tak som si dala vtedy zapísať aj titul. Iba preto, že mám titul som op nemenila.
Áno, menila som aj adresu. Ale prečo nie iba preto... titul ti patrí... občas už mám pocit že je hanba sa k titulu priznať a byť na neho hrdý. Ja som tvrdo drela aby som ho získala som na neho hrdá, ale nie namyslená 😉😊
Ano
@zmrzlinka2021 tak... Na vytvorenie pracovnej zmluvy mozu pýtať kopiu, tam to zistia a ak je to v OP, asi by to tak malo byt aj na pracovnej zmluve nech ide o zhodu... Titul nemam, neriesim, len sa domnievam....
ano. ale neutekala som hned, az ked som si menila OP, ked mi skoncila platnost stareho. Inak ho nepouzivam, nemam ani v podpise..
Sice mi to trvalo 8 rokov, ale dala.. ked som menila OP
@michkat ale co si das do CV? Ze co si robila tych 5 rokov?
Ono taketo zatajovanie je pre mna znamenie, ze cloveku nemozem doverovat
Dala, ale až pri inej najbližšej príležitosti - po svadbe alebo sťahovaní tusim
Trvalo mi to niekoľko rokov, zmenil to až sobáš 😁
Ano, uz len kvoli tomu, ze som sa riadne nadrela.. Ale menila som op kvôli platnosti.
Nie, menila som občiansky rok pred štátnicami lebo mi končila platnost, a kvôli takejto maličkosti sa mi nechcelo po roku riešiť nový občiansky 😂 možno do ďalšieho si dám, uvidím. Život mi na tom ale nestojí.
@zmrzlinka2021 tak poviem, že som nedokončila, ak naozaj nechcem aby vedeli, že mám VŠ... Kamoška tak nechala výšku v poslednom ročníku, takže stať sa to môže... Ja napr. uvádzam aj čo som robila počas VŠ, ale keďže som ju musela nechať, žiaden titul nemám, ale niekto to neriešil nikdy...
@michkat je to klamstvo

áno