Daňové 2020 bez mäkčeňa na mojom priezvisku, je to problém?
Ahojte dievčatá, účtovníčka mi spravila daňové priznanie ale priezvisko uviedla bez mäkčeňa, myslite ze mi to uznajú na daňovom úrade??? A ešte jedna vec, odovzdáva sa celé 6stranove daňové alebo len ta jedna strana to potvrdenie? Vdaka
Oni sa riadia skôr rodným číslom (DIČom ak máš) , ale pokojne jej zavolaj, opraví to a vytlačí. To je minútka. Odovzdaš celé DP a orazené potvrdenie berieš domov.
Ved ak to mas doma, tak tam ten mekcen dopis
@andula2020 náhodou nemáš v priezvisku písmeno Č , lebo aj mne osobne robí veľký problém vytlačiť danové, od kedy mám win10. Takže je to možné, že kvôli takému problému máš to bez mäkčeňa. A chyba to nie je.
@zalka tiež sa mi stalo, mojou vinou, že som zle napísala meno-namiesto Bacíková som napísala Báciková....nebol s tým problém.
@zalka áno presne, je to písmenko č 🙂 bola som to dnes zaniesť, v pohode to zobrali 🙂
@andula2020 no vidíš to teraz je super a si vezmi ked sa vypisovali DP ručne, každý iný škrabopis .. a dobre bolo 🙂

@andula2020 Môže to byť problém. Odovzdávas DP, potvrdenie je tvoje-ti ho potvrdia na DU preto sa to volá potvrdenie. A nabudúce sa pytaj tej ktorej si za to zaplatila.😁😉