icon

Dokedy je zákaz vychádzania?

28. okt 2020
ivkazba
28. okt 2020

Aktuálne do 1.11. Dnes bude vládou schválené predĺženie na týždeň od pondelka 2.11. do nedele 8.11. a potom zase na týždeň od 9.11. do 15.11. Len je avizované, že je predpoklad, že to skončí 15.11. čiže týždeň po druhom testovaní.

flimelka
28. okt 2020

predpoklad, podla mna ten zakaz natiahnu az do vianoc, lebo velmi dobre vedia, ze vsade bude vela ludi, ludia budu cestovat, tlacit sa v obchodoch a tak dalej

dajana555
28. okt 2020

@flimelka aj ja si myslím

dajana555
28. okt 2020

@flimelka hlavne,že cc.týždeň dozadu Sulík povedal,že kto bude mať 2negatívne testy,môže ísť kde chce aj do kina,divadla🙂

elenka74
28. okt 2020

@dajana555 Veď to, že jeden povie tak a druhý inak

autor
28. okt 2020

@dajana555 vazne?

dajana555
28. okt 2020

v televízii to bolo,keď povedal ľuďom,aby išli na testy

dajana555
28. okt 2020

Veď stále niečo menia.Prišli na to,že ľudia sa objednávajú radšej na PCR testy,tak včera rýchlo oznámili,že PCR testy tiež platia iba od piatku.Dnes je to tak,zajtra ráno ináč.

dejka77
28. okt 2020

@dajana555 Ved moze, ale kino a divadlo bude zatvorene....co z toho vyplyva? 🙂

dajana555
28. okt 2020

@dejka77 že máme sedieť doma ďalej

dajana555
28. okt 2020

@dejka77 najprv zákaz vychádzania do 1.11. Bolo povedané,kto bude negatívny,toho sa zákaz už nebude týkať a zas je to ináč,to je už doplaču tieto chaotické informácie

dundulica
28. okt 2020

ja som zachytila niečo, že 2. kolo testovania ani nebude

nienna
28. okt 2020

Mna by zaujímalo, kto bude niest zodpovednosť za to, ked niekto s negatívnym testom nakazi dalsich ľudí. Testovaní ludia budu pre spoločnosť omnoho nebezpecnejsi ako netestovani, alebo pozitivni, pretoze ti budu cusat doma, pripadne budu velmi opatrní, kdezto ,,negativny" človek sa moze spravat uvolnene a nebude obmedzovať kontakty.

dajana555
28. okt 2020

keby hneď na začiatku povedali,že sa bude testovať,budú 2kolá,v prípade,že občan nude 2xnegatívny,nebude mať zákaz vychádzania,ale na 100% to ešte nieje,bude závisieť od aktuálnej situácie-tak to beriem.Ale takto si už začínam pripadať ako ovca,každý deň niečo iné.Neviem si predstaviť riaditeľa,alebo managera veľkej firmy,keby ju takto riadil

nika_m
28. okt 2020

@nienna ale zase to, ze mam negativny test neznamena, ze teraz mozem hodit rusko do kosa a ist si kam chcem...korona testovanim nezmizne a aj negativny clovek ma stale dbat na nejake opatrenia...ide o to, aby sa aktualne infekcni ludia trochu zdrzali doma a nerozsirovali to dalej...viem, ze testy nie su 100% a tak ci tak sa moze negativny nakazit o den neskor ale predsa testovanim nic nekonci...to, ze Sulik povedal, ze s 2 negativnymi mozme ist aj do restauracie a divadla 🙄 vobec by som sa na to nespoliehala...ruska a odstupy tu budeme mat este dlho a budeme radi, ked si vianocne ozdoby a darceky budeme moct fyzicky v obchode nakupit...takze ja by som sa aj ako negativny clovek velmi uvolnene nespravala

khuliniova
28. okt 2020

Aj je niekde nejaké oficiálne vyhlásenie? Ide mi to totálne na nervy... Priateľa mam preč, mimo okres. To už človek aby najbližších nevidel.

simonka1161
28. okt 2020

mna už to nebavý to počúvať fakt už som stoho fakt unavená furt to isté dookola

nattinatta
Autor odpoveď zmazal
luuubik
28. okt 2020

Zakaz vychadzania bude len do toho dna, ked to psychopatovi a vydieracovi budu ludia tolerovat, t.j. ho dodrziavat. V ziadnom pripade nebudem zavreta do Vianoc. Nech mi niekto DOKAZE, ze som vonku za inym ucelom ako cesta do prace, do obchodu, do lekarne, pripadne za starostlivostou o blizkych, ktori byvaju na druhom konci republiky. Neexistuje, ako zameta s celou krajinou jeden psychiatricky pacient - este k tomu plagiator, danovy podvodnik a tak dalej... Sedte doma do marca, kto chcete 😉.

dajana555
28. okt 2020

teraz to dávajú na TA3,kto bude mať negatívny test,jeho sa už zákaz vychádzania od pondelka netýka,aspoň dnes je to tak😕

khuliniova
28. okt 2020

@luuubik na jednej strane ma svoju hlavu a na druhej ti ktory chodia do práce, potrebujú sa pohybovať.. Majú na výber?

slobodnamama777
28. okt 2020

@luuubik suhlasim, je to terro, aj to nosenie ruska ked nikto neni naokolo. A ten zakaz cibtorinov a karantena zdravych ludi. Rozdelenie rodin, pozitivne i de na dva tyzdne a narychlo sa balit, je to ako vo vojne. Mne velmi vadi rusko nosit ked som neni s nikym v kontakte tri metre naokolo v exterieri, alebo v prirode.