icon

Dostali ste už SOS dotáciu v júli?

danielonofrej
15. júl 2021

Tento mesiac je posledny, lenze som este stále nedostala🤷🏻‍♀️, je uz 15.ho,najneskor som dostala doteraz 15.ho do 10:30, a dnes este stále nic🤷🏻‍♀️Vie nikto nieco o tom, ci dostávame to trosku neskorsie?? Dakujem pekne

petamich
15. júl 2021

vyplatne terminy su OD 15. a na skor byvaju posunute zvycajne kvoli vikendom a sviatkom, najskor vcera zacali posielat platby - takze este maju kopec casu

danielonofrej
autor
15. júl 2021

@petamich doteraz som dostávala najneskor 15.ho,tak preto som aa cudovala ze este stále nic, tak dakujem pekne za odpoved🤗

kraken9889
15. júl 2021

No to ani mne nedošlo

danielonofrej
autor
15. júl 2021

@kraken9889 ani známy este nedostal🤷🏻‍♀️
Tak posledny mesiac si to rozposielajú neskorsie asi, urcite toho majú vela🤷🏻‍♀️

fidka79
Odpoveď bola odstránená
danielonofrej
autor
15. júl 2021

@fidka79 😂

kraken9889
15. júl 2021

🇸🇰😂

kraken9889
15. júl 2021

akurát mi to došlo

danielonofrej
autor
15. júl 2021

@danielonofrej bola som zivnostnícka, manzel zivnostník, mali sme stavebnú firmu, a zákazky pocas pandémie ubudli, tak od budúceho tyzdna sa dostaneme sa do normálneho kolaja🙏🏻🙏🏻Máme uz kopu objednávok. 🙏🏻✨
Dakujeme pekne, uz nám do septembra asi nebude bránit vláda v tom, aby sme pracovali🙄

danielonofrej
autor
15. júl 2021

@kraken9889 mne este nic🤷🏻‍♀️

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
ivkazba
15. júl 2021

@fidka79 dostanú od štátu tak prečo by pracovali. No comment.
@danielonofrej aj ja som živnostník, minulý marec mi príjmy padli úplne na nulu, 2 mesiace som brala dotáciu a potom som rozbehla úplne iný biznis, ktorý išiel aj popri korone. Dá sa keď sa chce. Netreba čakať na zadku a vyhovárať sa, že snáď štát nebude brániť robiť.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
danielonofrej
autor
16. júl 2021