Iná adresa na občianskom
Ahojte idem s k vám pre radu ako to je teraz pri galerke na policii ohľadom občianskych a pásov mne netreba nový nam aj pas aj občiansky len mám taký problém že nemá na občianskom zmenenu adresu a nechceli ma zobrať dnes ta test v obci lebo v papieroch mám tak napísané že som prihlásena tu a občiansky inde o to nejde zobrali ma len ja by som sa chcela opýtať či je možne to ísť vybaviť ja som počula že nemusia mi meniť tam adresu že oni mi to daju už len do cipu čo je tam a mňa by zaujímalo koľko by to stalo a ci viem to ísť vybaviť tento týždeň a s pásom mám taký problém že tam nemám ani meno ani bydlisko zmenené tak chcem vedieť koľko by ma stala zmena pásu.. ako mám babetku ročnému vybaviť pas
@ljzozv mrzi ma že ti neporadím, lebo niesom od Zvolena, ale skús sk hneď ráno zavolať a snáď sa dovolas, a poradia ti- ak je to všade rovnaké (čo je malo pravdepodobne) tak by robili v obmedzene časy ale robili by. 🙂 držím palce nech vybavis ❤️
@momkaa v obcianskom preukaze MUSIS mat napisanu adresu spravnu aku mas, inak je ten OP zly/neplatny ... ja som si bola vybavovat pas a pani si vsimla ze na OP mam supisne cislo bez lomitka (to lomitko nam tam medzicasom pridalo mesto,dovtwdy sme ho nemali), a povedala ze to som mala uz davno riesit a mam nahradu na bezplatnu vymenu stareho toho zleho OP lebo ze to je zle to musi sediet ...

Sa mi zdá, že teta na okienku povedala, že až do štyroch mesiacov to teraz dali. Inak by som To mala riešiť do 30 alebo 40 dní, len to si už celkom dobe nepamätám