Invalidný dôchodok pre ľudí so sínusovou tachykardiou
Ahojte skúšali ste si podávať žiadosť o invalidný dôchodok ? Kto ma sinusovu tachykardiu ?? Ďakujem za odpovede
ani omylom, to nie je diagnoza na ID
@mia1102 prepac, ale toto sa vazne pytas? tachykardia je dost casta. to by sme boli kazdy invalid.
@jamimo ja mam tiez podobne aj tazku operaciu za sebou, ani za svet by mi nenapadlo ziadat ID, ja chcem zit a udrzat si zdravie, aj ked nie 100tné
@mia1102 sinusova tachykardia je jav , kedy srdce zvýši frekvenciu, lebo......človek robí šport, má strach, stres napríklad, tehotnost, alebo keď človek je napr dehydrovaný, je to fyziologicka odpoveď srdca na stimuly/ stav/ atď,....toto nie je choroba a už vôbec nie aby sa žiadal ID.
Ak má človek tachykardie inehu druhu, resp.je potrebná liečba, dáva sa betablokator. Tiež to nie je dôvod na ID.
@queendixie to je super, že máš pozitívny prístup. Poznám pána, 85 rokov, 3 x bypass, kardiostimulátor, žije kvalitnejší, naplnený, pozitívny život, ako hociktorý zdravý štyridsiatnik. Som presvedčená, že má na to mega vplyv jeho povaha, prístup a radosť žiť. 👍 Prajem pevné zdravie 💗
Sinusova tachykardia je fyziologicka reakcia tela,nie srdcova porucha. O.i.mam ju tiez,existuju lieky a normalne s tym zijem. Naco invalidny???
Nejde o to že sa mi nechce pracovať ! Ja pracovať chcem, ale nezvladam fyzickú prácu a na to aby som mohla pracovať na polovicu aspoň ,,, ma napadlo či niekto s vás nevybavoval .A nechcem prísť o prácu , nevydávam 100%vykon a tam kde pracujem je to potrebné . Tak že komentáre že ,,nechce sa mi pracovať ,, si nechajte pre seba
@mia1102 nemas narok na invalidny ani zo srandy a nikto ti nebrani robit sedavu pracu, nemusis robit fyzicky narocnu, je viac prac
@mia1102 najdi si sedave zamestnanie.
Tak to snívaj ďalej, že na toto dostaneš ID.
@mia1102 ty mas iny problem. ak mas iny problem, mozno nan ti daju ID ale naozaj tachykardia nie.
@mia1102 nedostanes ID, co na tom nechapes? to by sme mohli byt ztp vsetci lebo kazdy nieco ma
a este k tomu si veselo fajcis dalej a je ti to jedno ale invalidny by si hned chcela
https://www.modrykonik.sk/forum/co-skodi-co-prospieva/mozu-elektronicke-cigarety-sposobit-busenie-srdca/
@queendixie to je moja vec a teba do toho nič !
Ako že kde sme v skupine kde sa radi ???
Alebo šikanuje , posmieva , súdi ????
Poniektory ste fakt trápny
@mia1102 pozri,radu si dostala, smer lekar. a on ti povie, ci ma vyznam si podavat ziadost o ID. ved mozno mas aj ine diagnozy, ktore zavazia.
Srandujes?? To by bolo pol republiky na invalidnom. Su tazsie ochorenia, ktore nemaju narok. Toto ti 1 tabletka upravi. A ked si prestanes nicit zdravoe fajcenim-tak este lepsie. Este aj usetris. Navstiv psychologa, mozno ti aj pulzy pojdu dole.
@stanulienkat alebo psychiater. lebo hocico moze tachy sposobovat.
A ty si sa sem prisla lutovat,alebo po radu. Lebo tu sme ti uz dali. Neda sa to. Namiesto podakovania tu len prskas. Ani sa nedivim potom tomu rychlemu pulzu,ked si hned nastartovana.
@iwesska jasne to som sa pýtala hore vyšie či sme v skupine kde sa radí alebo niekde inde , stačí čítať
A naštartovaná Som keď sú tu také hlúpe komenty niektoré.A hlavne ty komentuješ ale neradiš hneď súdiš . To či ja fajčím alebo nie je moja vec zaujímavé že ten príspevok si nenašla kde som písala ako sa zbaviť fajčenia však ??? Len byt nasilu dôležitá si v skupine nie na súde aj na to potrebuješ najprv právnicky titul ,sme tu v prvom rade ľudia ktorý si pýtajú rady .
@mia1102 fajcenia sa zbavis tak ze prestanes fajcit a kazdy z nas ti pekne nepisal ze ziaden ID nedostanes tak tu neprskaj a nemysli si ze si jedina co ma nejaku chorobu, my ostatne mame tiez a pracujeme, nechyba ti ruka ani noha aby si mala ID

a to uz preco? nechce sa ti pracovat? ludia by uz fakt chceli invalidny za uplne vsetko, len aby robit nemuseli, to nie je diagnoza na to aby si doma lezala a brala invalidny