icon

Invalidný dôchodok pre ľudí so sínusovou tachykardiou

mia1102
12. mar 2025

Ahojte skúšali ste si podávať žiadosť o invalidný dôchodok ? Kto ma sinusovu tachykardiu ?? Ďakujem za odpovede

Strana
z2
queendixie
12. mar 2025

a to uz preco? nechce sa ti pracovat? ludia by uz fakt chceli invalidny za uplne vsetko, len aby robit nemuseli, to nie je diagnoza na to aby si doma lezala a brala invalidny

jamimo
12. mar 2025

@mia1102 ej, nemyslím si, že vybavíš... Ja som mávala tachykardie sem tam v noci, mám prolaps presného cípu mitrálnej chlopne-liečená v sledovaní a dobrom režime pacienta. Ešte som nepočula, že by mal. niekto ID na túto Dg.... na horšie diagnózy ľuďom nepriznajú ID 🤷‍♀️

mamina7070
12. mar 2025

ani omylom, to nie je diagnoza na ID

balerina2025
12. mar 2025

@mia1102 prepac, ale toto sa vazne pytas? tachykardia je dost casta. to by sme boli kazdy invalid.

queendixie
12. mar 2025

@jamimo ja mam tiez podobne aj tazku operaciu za sebou, ani za svet by mi nenapadlo ziadat ID, ja chcem zit a udrzat si zdravie, aj ked nie 100tné

pseudomonas87
12. mar 2025

@mia1102 sinusova tachykardia je jav , kedy srdce zvýši frekvenciu, lebo......človek robí šport, má strach, stres napríklad, tehotnost, alebo keď človek je napr dehydrovaný, je to fyziologicka odpoveď srdca na stimuly/ stav/ atď,....toto nie je choroba a už vôbec nie aby sa žiadal ID.
Ak má človek tachykardie inehu druhu, resp.je potrebná liečba, dáva sa betablokator. Tiež to nie je dôvod na ID.

jamimo
12. mar 2025

@queendixie to je super, že máš pozitívny prístup. Poznám pána, 85 rokov, 3 x bypass, kardiostimulátor, žije kvalitnejší, naplnený, pozitívny život, ako hociktorý zdravý štyridsiatnik. Som presvedčená, že má na to mega vplyv jeho povaha, prístup a radosť žiť. 👍 Prajem pevné zdravie 💗

iwesska
12. mar 2025

Sinusova tachykardia je fyziologicka reakcia tela,nie srdcova porucha. O.i.mam ju tiez,existuju lieky a normalne s tym zijem. Naco invalidny???

mia1102
autor
12. mar 2025

Nejde o to že sa mi nechce pracovať ! Ja pracovať chcem, ale nezvladam fyzickú prácu a na to aby som mohla pracovať na polovicu aspoň ,,, ma napadlo či niekto s vás nevybavoval .A nechcem prísť o prácu , nevydávam 100%vykon a tam kde pracujem je to potrebné . Tak že komentáre že ,,nechce sa mi pracovať ,, si nechajte pre seba

queendixie
12. mar 2025

@mia1102 nemas narok na invalidny ani zo srandy a nikto ti nebrani robit sedavu pracu, nemusis robit fyzicky narocnu, je viac prac

balerina2025
12. mar 2025

@mia1102 najdi si sedave zamestnanie.

nikaeli
12. mar 2025

@mia1102 túto dg mám od čias gymka, čiže už nejakých 30 rokov. Medzitým sa pridali ďalšie, užívam aj betablokátor a pracujem na plný úväzok. Akú máš prácu, že ju fyzicky nezvládaš skrz tachykardiu?

gubcikova
12. mar 2025

Nepotešili odpovede tu?

lucia147852
12. mar 2025

Tak to snívaj ďalej, že na toto dostaneš ID.

mia1102
autor
13. mar 2025

@gubcikova áno a čo ??? Väčšina ste tu premúdreli, nepoznáte situáciu ani nič o človeku a len byt násilu dôležitý .

iwesska
13. mar 2025

@mia1102 Neda sa to,rozumies tomu??? Nie je to srdcova chyba! To akokeby si chcela invalidny na zvysenu teplotu. Proste si najdi sedavu pracu,nie pracu napr. v Lidli a pod a mozes robit az do dochodku.

balerina2025
13. mar 2025

@mia1102 ty mas iny problem. ak mas iny problem, mozno nan ti daju ID ale naozaj tachykardia nie.

aandrea9
13. mar 2025

@mia1102 skus to prebrať radšej s obvodnou doktorkou. Ona vypisuje prvotne tlacivo k žiadosti o ID a pozná tvoj zdravotný stav najlepšie. Samozrejme žiadosť o ID si podať môžeš, v tom ti nikto brániť nemôže.

queendixie
13. mar 2025

@mia1102 nedostanes ID, co na tom nechapes? to by sme mohli byt ztp vsetci lebo kazdy nieco ma

queendixie
13. mar 2025

a este k tomu si veselo fajcis dalej a je ti to jedno ale invalidny by si hned chcela
https://www.modrykonik.sk/forum/co-skodi-co-prospieva/mozu-elektronicke-cigarety-sposobit-busenie-srdca/

vevapeto
13. mar 2025

@mia1102 treba internistu, kardiológa a možno psychiatra

mia1102
autor
13. mar 2025

@queendixie to je moja vec a teba do toho nič !

mia1102
autor
13. mar 2025

Ako že kde sme v skupine kde sa radi ???
Alebo šikanuje , posmieva , súdi ????
Poniektory ste fakt trápny

balerina2025
13. mar 2025

@mia1102 pozri,radu si dostala, smer lekar. a on ti povie, ci ma vyznam si podavat ziadost o ID. ved mozno mas aj ine diagnozy, ktore zavazia.

stanulienkat
13. mar 2025

Srandujes?? To by bolo pol republiky na invalidnom. Su tazsie ochorenia, ktore nemaju narok. Toto ti 1 tabletka upravi. A ked si prestanes nicit zdravoe fajcenim-tak este lepsie. Este aj usetris. Navstiv psychologa, mozno ti aj pulzy pojdu dole.

balerina2025
13. mar 2025

@stanulienkat alebo psychiater. lebo hocico moze tachy sposobovat.

iwesska
13. mar 2025

A ty si sa sem prisla lutovat,alebo po radu. Lebo tu sme ti uz dali. Neda sa to. Namiesto podakovania tu len prskas. Ani sa nedivim potom tomu rychlemu pulzu,ked si hned nastartovana.

mia1102
autor
13. mar 2025

@iwesska jasne to som sa pýtala hore vyšie či sme v skupine kde sa radí alebo niekde inde , stačí čítať
A naštartovaná Som keď sú tu také hlúpe komenty niektoré.A hlavne ty komentuješ ale neradiš hneď súdiš . To či ja fajčím alebo nie je moja vec zaujímavé že ten príspevok si nenašla kde som písala ako sa zbaviť fajčenia však ??? Len byt nasilu dôležitá si v skupine nie na súde aj na to potrebuješ najprv právnicky titul ,sme tu v prvom rade ľudia ktorý si pýtajú rady .

mia1102
autor
13. mar 2025

@aandrea9 mňa by to nenapadlo keby mi to nenavrhne obvodná len Som chcela vedieť či to ma zmyslel podávať a či je tu niekto taký.

queendixie
13. mar 2025

@mia1102 fajcenia sa zbavis tak ze prestanes fajcit a kazdy z nas ti pekne nepisal ze ziaden ID nedostanes tak tu neprskaj a nemysli si ze si jedina co ma nejaku chorobu, my ostatne mame tiez a pracujeme, nechyba ti ruka ani noha aby si mala ID

Strana
z2