Je antigénové testovanie vysokoškolského študenta zadarmo?
Zaujímalo by ma či antigénové testovanie, ktoré vyžaduje vysoká škola je pre študenta zadarmo alebo si ho musí platiť? Myslím si, že ho nikto nebude preplácať, aj keď na konci júla som čítala, že testy potrebné do práce či školy budú zadarmo, ale to sa týka možno len ZŠ a SŠ. Ďakujem za Vaše odpovede.
@poopsie Prirovnávať holokaust alebo masové genocídy k očkovaniu je totálne nemorálne až beštiálne. Jedno vraždilo populáciu (100%), druhé ju chráni (90%).
Nemanipuluj.
@kikka95 Autorka opýtaj sa na vašej škole.
Si myslím, že celkovo čoskoro už zase budú antigeny zdarma keď sa počet nakazených navýši.. Ale možno školy už niečo aj teraz preplácaju.
@lenkakravcova ty nemanipuluj a neprekrúcaj... Najprv bolo ich vyčlenenie zo spoločnosti, to je diskriminacia.. Poznáš význam slova diskriminacia? Asi ťažko... A očkovanie nechráni na 90 % tak netliachaj..
@poopsie Nebolo to len vyčleňovanie. Bolo to zatváranie do táborov, týranie hladom (aj pár týždňov), holenie vlasov,a nakoniec nahnanie do plynovej komory. Čo z toho tebe niekto robí?
Tak sa tu prosím Židom nevysmievaj týmito drístami prirovnávajúcicmi dnešnú situáciu k holokaustu..
A áno, poznám slovo diskriminácia. Som muslimka a viem, že ma mnohí len preto, čo vyznávam, nezamestnajú. Viem čo diskriminácia znamená.
@lenkakravcova najprv mali zakázané chodiť do školy, do reštaurácie, do obchodu, do kina... Atď... Tak sa dovzdelaj

@draik u nás vedenie vyhlásilo že proste nemôžme vyžadovať testy, pretože nie je núdzový stav a nemôžme obmedzit prístup k vzdelaniu, že právnik sa vyjadril že študent v tomto prípade súd vyhrá a nie je dôležité či sa jedná o povinnú dochádzku.