Je byť 5 dní PN ročne priveľa?
Ahojte, som.zamestnaná po materskej druhým rokom. 1x som bola PN 5 dní v minulom roku, mala som sarlachovu angínu. 2x týždeň vytknuty clenok, nemohla som stúpať na nohu. Takže v každom roku 5 dní PN. Myslíte že je to veľa? Môjmu zamestnávateľovi sa to moc nepozdáva.
Mas na to narok.. Su ludia, ktori mavaju PN castejsie. Tuto je to o netolerantnom zamestnavatelovi.. Ja som v byvajej praci nikdy nemala PN, nikdy nemala OCR... nastastie nebyvam chora a deti v case choroby boli s mojimi rodicmi alebo s muzom.. Radsej som si PN ani OCR nebrala, lebo potom by som si vypocula... a ked sme aj boli v karantene, alebo som mala kovid, musela som robit z domu....aj preto tam uz nepracujem. 🙂
Jasne, ze to nie je vela. Keby si bola pn kazdy mesiac, tak to by sa uz mohol zamyslat. Ale nie pri tvojej frekvencii.
Nie je to vôbec veľa. Hovorím ako zamestnávateľ. A že nečerpáš OČR a máš malé deti, je takmer zázrak....
@martinka13 ďakujem. Ja mam tu prácu rada a nerada by som o ňu prišla, ale tak uvidíme co bude.

@lulula1990 nikdy som napríklad nebrala OČRku na deti a to som mala často choré dieťa. Pripadám si jak debil.