icon

Je fajčenie na chodbe bytového domu zakázané?

guliver19
28. nov 2023

Ahojte, vie mi niekto s urcitostou povedat ci je zakazane fajcit na chodbe bytoveho domu? Ak ano na ktory zakon sa tento zakaz odvolava?
Dakujem.

katariiinkaa
•
28. nov 2023

@guliver19 My to máme uvedené v pravidlách bytového domu, ktoré visia dole na nástenke.

viestta
•
28. nov 2023

Zakon o ochrane nefajciarov zakazuje fajcit vo verejnych priestoroch, a chodba bytoveho domu to je

nenapadnyuzivatel
•
28. nov 2023

koho by napadlo fajcit na chodbe bytu🤦🏽‍♀️

guliver19
autor
•
28. nov 2023

@viestta ano ten som citala len sa tam konretne nemenuje chodba bytoveho domu, len kadejake ine institucie, priestory atd. Mame debilnych susedov fajciarov a uz mi ten smrad ako v tretej cdnovej poriadne lezie na nervy.

guliver19
autor
•
28. nov 2023

@nenapadnyuzivatel tomu ver ze kope debilov a je ich nemalo

barbora0308
•
28. nov 2023

@nenapadnyuzivatel mojho suseda pravidelne 🤬 aj vo vytahu...

kaktusik007
•
28. nov 2023

@guliver19 normalne na nich zavolaj policajtov, ohrozuju tvoje zdravie.

guliver19
autor
•
28. nov 2023

@kaktusik007 ja neviem ci je toto na policajtov, mozno ma aj ti posli s tymto do riti. Tu ma totiz debil vzdy vacsie prava ako normalny clovek v tejto krajine

nin12345
•
28. nov 2023

@nenapadnyuzivatel no ja zatial v kazdom panelaku v ktorom som byvala fajcili ludia na chodbe cize isto ich je kopu

ivangeline
•
28. nov 2023

@nenapadnyuzivatel
...mnohych. ;D Aj u nas na 2 poschodiach...dokonca maju pekne kresla,popolnik a taak..

supermatka05x
•
Odpoveď bola odstránená
•
lelelienka
•
28. nov 2023

@viestta pozor, chodba bytoveho domu urcite NIE je verejny priestor, nie je predsa pristupna verejnosti bez obmedzeni 😉

anabel2341
•
28. nov 2023

@guliver19 my mame prisne zakane fajčit na chodbe je to hnus a viem že našej bytovke su veľa chorych ľudi ktorym by to prekažalo a ohrozovalo zdravie

bluka2
•
28. nov 2023

Mňa nikdy nezaujímalo, či je na to zákon, zatiaľ som každému s týmto nápadom vysvetlila, že sa ma pobrať hneď prec. Raz aj iba neverbálnou komunikáciou, keďže som nevedela jazyk

gabriela2952
•
28. nov 2023

Ja som fajčiar ale nedovolila by som si to. Ved keď im je von zima,nech nefajcia 🫡

guliver19
autor
•
28. nov 2023

@bluka2 tak si mala stastie na prisposobivych ludi, nie kazdy take ma