icon

Je lajkovanie fotiek porušenie zákazu priblíženia?

31. máj 2023

Ahojte,po predchádzajúcich udalostiach ( nebezpečné prenasledovanie) bol dotyčnému uložený zákaz priblíženia. Nesmie ma ani kontaktovať , volať či písať správy. Po prepustení zo psychiatrie mi začal "lajkovať " staré fotky, príspevky na sociálnych sieťach. Dá sa toto považovať za porušenie zákazu? V papieroch zo súdu o tom zmienka nie je .

Strana
z3
listy456
Autor odpoveď zmazal
jakubkoanjelik
3. júl 2023

Toto NIE JE príspevok pani z Dubnice.

listy456
Autor odpoveď zmazal
pink_lady
4. júl 2023

@jakubkoanjelik ako to vies? Kto si ty?

majla87
4. júl 2023

Prilis vela zhodnych nahod.

jakubkoanjelik
4. júl 2023

@pink_lady nebudem to tu rozoberať, ale príspevok nie je 100% jej.

malinka158
4. júl 2023

.

liusa82
4. júl 2023

No ak príspevok nie je jej, tak aspoň vidíte kolko takýchto nebezpečných pacientov sa pohybuje bežne medzi ludmi a nikto s tým nič nerobí až kým sa nestane dalšia tragédia

mamelka
Autor odpoveď zmazal
majla87
Autor odpoveď zmazal
pink_lady
4. júl 2023

@jakubkoanjelik nůž ale to tu moze napisat ktokolvek...a my mu mozeme a nemusíme věřit...tak isto ako mohol byť tento příběh vymyšlený. A ak nie je vymysleny a nie je to ta žena z Dubnice tak potom by sa mala mat na pozore že ako to moze skončit

listy456
4. júl 2023

vcera som sem poslala fotky dalsie zhody ze to urcite musi byt ona ale ozvala sa mi pani ze to pisala ona a napisala mi aj viac k jej situacii, mala dva ucty a henten uz zmazala tak nemoze napisat jak autor a z toho co pisala pochybujem ze by dakto s dlhorocnym uctom klamal, mala tam aj fotky takze ja verim ze prispevok neni tej pani z dubnice a mali by ste to nechat tak

pink_lady
4. júl 2023

@listy456 však chvála Bohu ak je to tak, dufam že teraz policjti budu lepsie reagovat

makakova
4. júl 2023

@listy456 chvála Bohu ,ak to tak je.. ❤️ dúfam ze autorka svoj problém s debilom vyriešila 💛

Strana
z3