icon

Je možné ísť za vyhrážanie do väzenia?

17. apr 2026

Ahojte. Dá sa ísť za vyhrážanie aj do väzenia? Samozrejme keď sú dôkazy aj keď sa to stalo iba raz?

domkakvet
17. apr 2026

@anonym_autor ak si sa dakomu raz vyhrazala tak nepojdes do vazenia.

anonym_f89bb0
17. apr 2026

Nie
Ale moze byt o tom zapis, trestne podanie ( vacsinou sa zastavuje konanie) ale mas to uz v zaznamoch , v dnesnej dobe dost komplikujuce zivot

anonym_89fea2
17. apr 2026

@anonym_autor nie. Mne sa vyhrážal jeden idiot. Podávala som veľa trestnych oznámení a jedine čo bolo je to že mu vzali zbrojak a platil pokuty na okresnom.

anonym_0fe82a
17. apr 2026

@anonym_autor Všetko záleží od okolností a závažnosti vyhrážania a hlavne od vážnosti úmyslu. Ak niekomu povieš, že neber mi topánky, lebo ťa zabijem, tak to nikoho nebude zaujímať ani to nebudú riešiť.

lenka.25
Včera o 05:14

U nás … kým ta ten dotyčný nenapadne , poprida nezabije , nič sa nedeje . Predvolaju si ho , urobia bububu a vybavené . Osobná skúsenosť . Ešte mi dokonca pani policajti poradili ,či nemám niekoho , aby si ho odchytil v tmavej uličke a dal mu nakladačku

anonym_b3f026
Včera o 05:39
@lenka.25

U nás … kým ta ten dotyčný nenapadne , poprida nezabije , nič sa nedeje . Predvolaju si ho , urobia bububu a vybavené . Osobná skúsenosť . Ešte mi dokonca pani policajti poradili ,či nemám niekoho , aby si ho odchytil v tmavej uličke a dal mu nakladačku

@lenka.25 veru tak, smutne toto