Je možné ísť za vyhrážanie do väzenia?
Ahojte. Dá sa ísť za vyhrážanie aj do väzenia? Samozrejme keď sú dôkazy aj keď sa to stalo iba raz?
Nie
Ale moze byt o tom zapis, trestne podanie ( vacsinou sa zastavuje konanie) ale mas to uz v zaznamoch , v dnesnej dobe dost komplikujuce zivot
@anonym_autor nie. Mne sa vyhrážal jeden idiot. Podávala som veľa trestnych oznámení a jedine čo bolo je to že mu vzali zbrojak a platil pokuty na okresnom.
@anonym_autor Všetko záleží od okolností a závažnosti vyhrážania a hlavne od vážnosti úmyslu. Ak niekomu povieš, že neber mi topánky, lebo ťa zabijem, tak to nikoho nebude zaujímať ani to nebudú riešiť.
U nás … kým ta ten dotyčný nenapadne , poprida nezabije , nič sa nedeje . Predvolaju si ho , urobia bububu a vybavené . Osobná skúsenosť . Ešte mi dokonca pani policajti poradili ,či nemám niekoho , aby si ho odchytil v tmavej uličke a dal mu nakladačku
U nás … kým ta ten dotyčný nenapadne , poprida nezabije , nič sa nedeje . Predvolaju si ho , urobia bububu a vybavené . Osobná skúsenosť . Ešte mi dokonca pani policajti poradili ,či nemám niekoho , aby si ho odchytil v tmavej uličke a dal mu nakladačku
@lenka.25 veru tak, smutne toto

@anonym_autor ak si sa dakomu raz vyhrazala tak nepojdes do vazenia.