icon

Je potrebné uvádzať všetky osoby na rekreačnom poukaze?

janulinkaaa
Včera o 17:53

Dobrý deň, prosím Vás preplatili by ak mamka pôjde na dovolenku s dcérou a jej rodinou ,ktoré bývajú v jednej obcí ale nie jednej domácnosti. Mamka by si dala uplatniť rekreačný poukaz, lenže he asi podmienka ze musia byť vypísané všetky osoby. Či nie je to podmienka?

valria
Včera o 17:54

@janulinkaaa nie, na hoteli sa pýtali, či chcem aj spolucestujúcich. Rozhoduje počet nocí.

janulinkaaa
autor
Včera o 19:21

Ďakujem Vám

anonym_bfbb85
Včera o 19:25
@valria

@janulinkaaa nie, na hoteli sa pýtali, či chcem aj spolucestujúcich. Rozhoduje počet nocí.

@valria Mne v praci zamietli, lebo som nemala uvedenych spolucestujucich. Takze treba si overit u zamestnavatela.

janulinkaaa
autor
Včera o 19:36
@anonym_bfbb85

@valria Mne v praci zamietli, lebo som nemala uvedenych spolucestujucich. Takze treba si overit u zamestnavatela.

@anonym_bfbb85 poriadku, ďakujem

anonym_2ba05e
Včera o 20:09

Treba sa dohodnut s hotelom aby vam to dali tak ako chce zamestnavatel
My sme boli 3 noci 4 dospely a 2 deri v 2 izbach. Na fa boli 2ja dospely a 2deti v jednej izbe... preste tu druhu izbu sme uplne zatajili. Ale zaplatili.

janulinkaaa
autor
Dnes o 04:46
@anonym_2ba05e

Treba sa dohodnut s hotelom aby vam to dali tak ako chce zamestnavatel
My sme boli 3 noci 4 dospely a 2 deri v 2 izbach. Na fa boli 2ja dospely a 2deti v jednej izbe... preste tu druhu izbu sme uplne zatajili. Ale zaplatili.

@anonym_2ba05e ďakujem

domiklik
Dnes o 07:58

@janulinkaaa najprv zisti od zamestnávateľa co presne chce. Netreba hovoriť s kým ideš. Keď sa ta opýta, povedz ze s mužom a deťmi. Do hotela zavolaj a spýtaj sa, ci ti vystavia faktúru pre potreby rekreačného poukazu. Na 99,99% vystavia.

nikushka8
Dnes o 11:51

mamina nech si zisti u seba v robote, napr. my s muzom musime mat mena vsetkych. Mama moze ist s dcerou alebo bez nich,ak jej rekreacny poukaz darovali. Mozno bude potrebovat doplnit cestne vyhlasenie, ze sa jedna o dcerinu rodinu (ak majú rozdielne priezvisko).