icon

Jednorazový 100 eurový príspevok na dieťa

barborkakr
21. apr 2022

Citali ste baby? Ze vlada schvalila? Len nikde neuvadzaju kedy vyplatia ci nasledujuci mesiac, v lete ci o rok😊🙏🏻🤷🏻‍♀️

maialeo
21. apr 2022

@hiro Nic take nebude... astrologicky to vyzerá inak 😀

dagmarovita
21. apr 2022

@maialeo ako? Vieš aké má štát príjmy?

maialeo
21. apr 2022

@dagmarovita a ty vieš ake ma vydavky? Štát z tvojich daní, ktoré máš ty v naivných očiach sú peniaze, z ktorých sa platia aj štátne dlhy... nielen to, čo bude tebe zvýšené v príspevku. Čiže ak sa aj niečo vyberie, ide to aj na niečo ine... nielen priamo na toto. Okrem toho... tebe síce zvýšia na stovku ale zaplatíme to všetci. Lebo zdania 100 najbohatších firiem... a tie urobia čo? zvýšia tebe cenu... číže o rok si priplatíš za vodu, elektrinu a všetko...

maialeo
21. apr 2022

Okrem toho všetkého sa treba pozrieť na to, koľko uťal Matovič dlhu za posledné dva roky... schodok rozpočtu, nakúpené dlhopisy, pôžičky. Z tohto sa nepozviechaju ďalšie tri generácie... ale ty budeš mať stovku v peňaženke 😀 Celé zle... drahé ovce, celé zle....

zuziiiii
21. apr 2022

No a pán Ficko chce dať na každú domacnost 1500eur.....s toho by sme už dlho nezviechali? 🤦‍♀️🤣

katkaseiner
21. apr 2022

@zuziiiii to je len populizmus... aby sa mohol potom vysmievat ako on velmi chcel ludom dat a zvysok vlady mu to nedoprial... politika je hnusna ...

zuziiiii
21. apr 2022

@katkaseiner ved hej hrá sa chce byť hrdina dub stroj

katkaseiner
21. apr 2022

@zuziiiii ano presne... on to realne nechce, ved to je nonsens, ktorykolvek ne-ekonom vie ze proste nevytlacime v pivnici tie peniaze za noc... ale bude za dobreho ako on velmi chcel pomoct pri zdrazovani...

maialeo
21. apr 2022

Babenky... ale v realite sa nám všetkým žije veľmi dobre. Stačí vypnúť telku a nečítať tieto drísty...

zuzliq
21. apr 2022

@gabika128 ja keď vidím toľko vyrehotaných smajlíkov, mám pocit, že ten druhý sa mi hrubo vysmieva. Nemám potom chuť diskutovať.....

katkaseiner
21. apr 2022

@maialeo uplne suhlasim, vcera som po tyzdni zapla telku len kvoli odhodenym ruskam a spravach o Ficovi a Kalinakovi 😝

annamalaga
21. apr 2022

Dúfam, že to neprejde parlamentom.

annamalaga
21. apr 2022

V mojom okoli sú rodiny , ktoré 100€ nepotrebujú ani jedna. A to sú všetko populistické riešenia , štát nemá nato peniaze. Čiže to je zase take rozdávanie peňazí ALa Fico. Niekto len bude deti robiť a príspevky brať, no určite a živnostníci , čo platia aj 600-700€ odvody robia od nevidím do nevidím , ešte aj cez víkend sa budú skladať , určite nie.

vitez
21. apr 2022

@barborkakr v Tv novinach to budú ešte večer dávať..ak chcete presne vedieť 😉

danyelia
21. apr 2022

@annamalaga Ahoj, no to, že v Tvojom okolí také rodiny nie sú, neznamená, že také rodiny nie sú vôbec 🤷‍♀️

dagmarovita
21. apr 2022

@maialeo no Ty nevieš, viac ako ja podla toho co pises. Štát má dostatok peňazí, aby zvýšil prídavky na deti, ale neni vôľa, zas nerob zo Slovenska rozvojovú krajinu.

ada309
21. apr 2022

Príspevok ma byt vyplatený v juli. Prosím vás, teraz mimo témy, zachytil niekto niečo také, ze sa majú rušiť rekreačné poukazy??

annamalaga
21. apr 2022

@danyelia vieš , to je taká pomoc, zdaniť firmy, ktoré štátnu kasu dotujú alebo živnostníkom zase všetko pozvysovať, čo dru od rana do večera ako mulice , takých poznám X a niektoré mamky majú 4-5 deti, bum plus 500€, poberali už pandemicky , treba si uvedomiť , že štát tie peniaze musí mať, nie dookola furt rozdávať a pracujúci sa budú skladať , ja žiaľ vidím ekonomiku a čísla , rodine je 100€ nanič, to zase len takým, čo nepracujú štát pomôže.

maialeo
21. apr 2022

@dagmarovita a odkial ty máš vedomosť, aké peniaze má štát? Prezraď ....

stanislavicenka
21. apr 2022

Nevidela som tlacovku, neviem, ako to bude vyplacane. Ale ak to bude zase vyplacane vsetkym, to nema ziadne riesenie. Aby nemuseli vysliet schemu, kto to realne potrebuje, tak sa minu peniaze, ktore realne nie su, a minie sa ich viac, pretoze nie kazdy to potrebuje. Raz toto nepochopim. Riesenie ako zo skoly, ze dajme vsetkym, a uplne sa to minie ucinku. A toto sme si zvolili. Predtym to nebolo o nic lepsie, a toto, v pripade tohto rezortu, ide z kopca najrychlejsie🤦

liljana
21. apr 2022

@maialeo Pan poslanec Fico zatial chodi na dovolenku s p.Kalinakom sukromnym tryskacom (let stoji 80 tis eur) a prespava niekolko noci (a dava odtial tlacovky) v hoteli v apartmane, kde noc stoji 3000 eur. A tu sa traposi s 100 eur. 🙂

maialeo
21. apr 2022

@liljana a preco by nemohol lietat?

liljana
21. apr 2022

@maialeo Si asi robis prdel. Tak sa mu zloz ty, ja odmietam nechat moje dane rozkradat, aby sa potom na drzovku vozili sukromnym tryskacom, kym ja neviem, ci potom vyzijem z dochodku.

hiro
21. apr 2022

@maialeo No vies. Plat ma aky? 8000 mesacne? Ale on v pohode da 100 tisic na dovolenku, niekolko hodiniek po 50 tisic, frajerke auto za 50 tisic. Zeby napriklad rok nejedol aby mohol ist na tu dovolenku? ;)

alenamihal
21. apr 2022

@maialeo za moje prachy nikto nebude lietat 🙂

maialeo
21. apr 2022

@liljana 😀 a nevadi ti, ze táto vláda teba a tvoje deti zadlzila tak, ze takto stat nikdy zadlzeny nebol? Co to trepes? Este ze je tvoj nazor nic... uplne nic. Jednoducho sa tomu celému musís prisposobit a ten let Fica kamsi do tramtarie zaplatis aj ty.

maialeo
21. apr 2022

@hiro 😀 robís si srandu, ze jo? 😀 Z mojej strany pochopené... ten chlap ciste náhodou aj nepodniká? Viete v akej oblasti a aký má z toho zisk? 😀

maialeo
21. apr 2022

@hiro sorry, musím do tých odpovedí vkladat infantilné smajlíky, pre lepsie pochopenie zmyslu vety

maialeo
21. apr 2022

@alenamihal no vidis, sice si myslis ze za tvoje prachy nikto lietat nebude a hľa... prispela si Ficovi na let aj tak.

hiro
21. apr 2022

@maialeo 🙂 Ved to, vieme v ktorej mafianskej skupine podnika :D Legalne mu tie peniaze veru neprichadzaju...