Jednorazový 100 eurový príspevok na dieťa
Citali ste baby? Ze vlada schvalila? Len nikde neuvadzaju kedy vyplatia ci nasledujuci mesiac, v lete ci o rok😊🙏🏻🤷🏻♀️
@maialeo ako? Vieš aké má štát príjmy?
@dagmarovita a ty vieš ake ma vydavky? Štát z tvojich daní, ktoré máš ty v naivných očiach sú peniaze, z ktorých sa platia aj štátne dlhy... nielen to, čo bude tebe zvýšené v príspevku. Čiže ak sa aj niečo vyberie, ide to aj na niečo ine... nielen priamo na toto. Okrem toho... tebe síce zvýšia na stovku ale zaplatíme to všetci. Lebo zdania 100 najbohatších firiem... a tie urobia čo? zvýšia tebe cenu... číže o rok si priplatíš za vodu, elektrinu a všetko...
Okrem toho všetkého sa treba pozrieť na to, koľko uťal Matovič dlhu za posledné dva roky... schodok rozpočtu, nakúpené dlhopisy, pôžičky. Z tohto sa nepozviechaju ďalšie tri generácie... ale ty budeš mať stovku v peňaženke 😀 Celé zle... drahé ovce, celé zle....
No a pán Ficko chce dať na každú domacnost 1500eur.....s toho by sme už dlho nezviechali? 🤦♀️🤣
@zuziiiii to je len populizmus... aby sa mohol potom vysmievat ako on velmi chcel ludom dat a zvysok vlady mu to nedoprial... politika je hnusna ...
@katkaseiner ved hej hrá sa chce byť hrdina dub stroj
@zuziiiii ano presne... on to realne nechce, ved to je nonsens, ktorykolvek ne-ekonom vie ze proste nevytlacime v pivnici tie peniaze za noc... ale bude za dobreho ako on velmi chcel pomoct pri zdrazovani...
Babenky... ale v realite sa nám všetkým žije veľmi dobre. Stačí vypnúť telku a nečítať tieto drísty...
@maialeo uplne suhlasim, vcera som po tyzdni zapla telku len kvoli odhodenym ruskam a spravach o Ficovi a Kalinakovi 😝
Dúfam, že to neprejde parlamentom.
V mojom okoli sú rodiny , ktoré 100€ nepotrebujú ani jedna. A to sú všetko populistické riešenia , štát nemá nato peniaze. Čiže to je zase take rozdávanie peňazí ALa Fico. Niekto len bude deti robiť a príspevky brať, no určite a živnostníci , čo platia aj 600-700€ odvody robia od nevidím do nevidím , ešte aj cez víkend sa budú skladať , určite nie.
@barborkakr v Tv novinach to budú ešte večer dávať..ak chcete presne vedieť 😉
@annamalaga Ahoj, no to, že v Tvojom okolí také rodiny nie sú, neznamená, že také rodiny nie sú vôbec 🤷♀️
@maialeo no Ty nevieš, viac ako ja podla toho co pises. Štát má dostatok peňazí, aby zvýšil prídavky na deti, ale neni vôľa, zas nerob zo Slovenska rozvojovú krajinu.
Príspevok ma byt vyplatený v juli. Prosím vás, teraz mimo témy, zachytil niekto niečo také, ze sa majú rušiť rekreačné poukazy??
@danyelia vieš , to je taká pomoc, zdaniť firmy, ktoré štátnu kasu dotujú alebo živnostníkom zase všetko pozvysovať, čo dru od rana do večera ako mulice , takých poznám X a niektoré mamky majú 4-5 deti, bum plus 500€, poberali už pandemicky , treba si uvedomiť , že štát tie peniaze musí mať, nie dookola furt rozdávať a pracujúci sa budú skladať , ja žiaľ vidím ekonomiku a čísla , rodine je 100€ nanič, to zase len takým, čo nepracujú štát pomôže.
@dagmarovita a odkial ty máš vedomosť, aké peniaze má štát? Prezraď ....
Nevidela som tlacovku, neviem, ako to bude vyplacane. Ale ak to bude zase vyplacane vsetkym, to nema ziadne riesenie. Aby nemuseli vysliet schemu, kto to realne potrebuje, tak sa minu peniaze, ktore realne nie su, a minie sa ich viac, pretoze nie kazdy to potrebuje. Raz toto nepochopim. Riesenie ako zo skoly, ze dajme vsetkym, a uplne sa to minie ucinku. A toto sme si zvolili. Predtym to nebolo o nic lepsie, a toto, v pripade tohto rezortu, ide z kopca najrychlejsie🤦
@maialeo za moje prachy nikto nebude lietat 🙂
@alenamihal no vidis, sice si myslis ze za tvoje prachy nikto lietat nebude a hľa... prispela si Ficovi na let aj tak.

@hiro Nic take nebude... astrologicky to vyzerá inak 😀