icon

Kde mám vybaviť rodný list?

stalehladna
10. feb 2014

😒 Všade píšu niečo iné som z toho zmätená. Prosím mamičky pomôžte mi vyriešiť moju dilemu...Toľko toho čítam,že mám pocit že už nič neviem :( Všetkým čo zareagujú ďakujem...

bosoriak
10. feb 2014

Na matrike podla miesta narodenia dietata. V kazdej porodnici maju tetu, ktora vam tieto veci vysvetli a povie, kam treba ist.

pivonecka
10. feb 2014

tam kde sa narodi, nie kde mate trvale bydlisko, ak to nie je ta ista matrika 🙂

stanislavao
10. feb 2014

na matrike, kde sa dieta narodi. za pardni od porodu ho tam budete mat pripraveny a manzel moze ist pren, este ked budete v porodnici.

bastika
10. feb 2014

Najprv si zavolajte na matrika podla miesta narodenia s menom dieťaťa a ked je hotový manžel nech ide preň väčšinou na 5 den by ho mali mat my sme tak boli v blave rodila som na Kramároch matrika na junackej

m_ij_ka
10. feb 2014

rodný list sa vybavuje na matrike, v meste, kde sa dieťa narodí

kofoluska
10. feb 2014

Rodny list sa vybavuje na matrike v mieste, kde sa dieta narodi. Konkretne - mam trvaly pobyt v BA - Petrzalka. Rodila som v Sanatoriu Koch - mestska cast Stare mesto. Rodny list bol manzel vyzdvihnut na matrike mestskej casti Stare mesto. Pises bydlisko okres Zarnovica. Takze ak byvas v nejakej obci pri Zarnovici a rodit budes v Zarnovici alebo povedzme Banskej Stiavnici, pre rodny list si pojdes do mesta, kde si rodila (resp. manzel pon pojde).

euka210
10. feb 2014

tam kde sa narodilo, vsetko nahlasi nemocnica, len mm pride na matriku po rodny list. U nas v nemocnici bolo aj t.c. na matriku na chodbe. Aby mm nechodil z dialky zbytocne, som zavolala, ci uz je hotovy.

dominika1250
10. feb 2014

určite na matrike v tom meste, kde budeš rodiť...

domi1988
10. feb 2014

tam kde sa dieta narodi 🙂

katuska169
10. feb 2014

podla toho kde sa dieta narodilo v akom meste tak v tom prislusnej matrike 🙂