icon

Kde mám vybaviť rodný list?

stalehladna
10. feb 2014

😒 Všade píšu niečo iné som z toho zmätená. Prosím mamičky pomôžte mi vyriešiť moju dilemu...Toľko toho čítam,že mám pocit že už nič neviem :( Všetkým čo zareagujú ďakujem...

bosoriak
•
10. feb 2014

Na matrike podla miesta narodenia dietata. V kazdej porodnici maju tetu, ktora vam tieto veci vysvetli a povie, kam treba ist.

pivonecka
•
10. feb 2014

tam kde sa narodi, nie kde mate trvale bydlisko, ak to nie je ta ista matrika 🙂

stanislavao
•
10. feb 2014

na matrike, kde sa dieta narodi. za pardni od porodu ho tam budete mat pripraveny a manzel moze ist pren, este ked budete v porodnici.

bastika
•
10. feb 2014

Najprv si zavolajte na matrika podla miesta narodenia s menom dieťaťa a ked je hotový manžel nech ide preň väčšinou na 5 den by ho mali mat my sme tak boli v blave rodila som na Kramároch matrika na junackej

m_ij_ka
•
10. feb 2014

rodný list sa vybavuje na matrike, v meste, kde sa dieťa narodí

kofoluska
•
10. feb 2014

Rodny list sa vybavuje na matrike v mieste, kde sa dieta narodi. Konkretne - mam trvaly pobyt v BA - Petrzalka. Rodila som v Sanatoriu Koch - mestska cast Stare mesto. Rodny list bol manzel vyzdvihnut na matrike mestskej casti Stare mesto. Pises bydlisko okres Zarnovica. Takze ak byvas v nejakej obci pri Zarnovici a rodit budes v Zarnovici alebo povedzme Banskej Stiavnici, pre rodny list si pojdes do mesta, kde si rodila (resp. manzel pon pojde).

euka210
•
10. feb 2014

tam kde sa narodilo, vsetko nahlasi nemocnica, len mm pride na matriku po rodny list. U nas v nemocnici bolo aj t.c. na matriku na chodbe. Aby mm nechodil z dialky zbytocne, som zavolala, ci uz je hotovy.

dominika1250
•
10. feb 2014

určite na matrike v tom meste, kde budeš rodiť...

domi1988
•
10. feb 2014

tam kde sa dieta narodi 🙂

katuska169
•
10. feb 2014

podla toho kde sa dieta narodilo v akom meste tak v tom prislusnej matrike 🙂