Kde najľahšie zoženiem potvrdenie na úrad práce?

26. mar 2024

Ahojte, v skratke som študovala na vš ale nesadla mi, mám už prihlášku podanú inam. Zahlásila som sa na úrad a teda musím deklarovať že si hľadám prácu. Prosím nemáte nejaké typy kde to zohnať? Mám obvolávať firmy, povedať im že pracovať vlastne nepôjdem len potrebujem papierik či mi ho nedajú? Alebo sú nejaké firmy čo to robia bežne? Mala som aj brigádu ako menšia ale nemám dobrý vzťah so šéfom (bol úchyl, mal nechutné narážky), naozaj sa mu nechcem prosiť. Pracovať ísť nemôžem, súkromné dôvody, nie niesom lenivá…. Prosím pomôžte

zuzana11j
26. mar 2024

ahoj, kludne aj do obchodu, len popytaj peciatku... daju ti aj na urad nejaky... nemajú problem, ludia chodia stale pytat peciatky.. pripadne ak mas niekoho znameho kto ma firmu, ten ti da peciatku.

saraxyz
26. mar 2024

Na profesii reaguj na nejaký inzerat.

autor
26. mar 2024

@saraxyz rovno s tým či mi dajú pečiatku? Či mám sa tváriť najprv vážne

zero_hero
26. mar 2024

Cez profesiu reaguj na nejaku pracovnu ponuku, príde ti potvrdzujúci mail, ten vytlacis a to stačí.

autor
26. mar 2024

@zero_hero super vďaka

gabika0825
26. mar 2024

Nemusíš vôbec chodit po prácach a pýtať pečiatky, stačí len keď posles zivotopis na profesii niekde do pár firiem a vytlačis si potvrdzujúci mail že si tam zivotopis zasielala, to ti príde spatne mailom z profesie. Ja keď som bola na úrade sama mi to povedala pracovníčka úradu, že aby som nemusela chodiť kade tade sa pýtať tak nech to riešim iba skrz profesiu.

anjelicek26
26. mar 2024

Pracovať ist nemôžem, lebo? Tak sa odhlas s uradu prace a financuj sa sama.. ja takéto odrbkavanie tak nemam rada. Ostatné ľudia chodia do prace myslis,lebo ich to bavi? Hľadaj prácu kľudne aj na víkendy ci noc iba,niečo sklbitelne s tvoju sukromnou situáciu, taka práca existuje,ked skutočne chceš, nájdeš. Aj keby chodis upratovat. Tých pár mesiacov kým začne ďalšiu VS to das.

saraxyz
26. mar 2024

Tak, ako píše @zero_hero

zena666
26. mar 2024

Stačí reagovať na sluzby.... a nemusis nic nosit 👌

estellas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
darkswan
27. mar 2024

@anjelicek26 mas pravdu, ale ona od uradu kedze neodrobila beztak nic nedostane

oli18
27. mar 2024

@darkswan ale stat plati za nu zdravotne poistenie, kedze je evidovana na UP, takze zisk z toho ma.

autor
26. apr 2024

@zuzana11j ach jaj bola som pýtať ale poslali ma asi zo štyroch onchodov preč, na ake by boo najlepšie mieriť? Velke/menšie predajne? Skusim pri najhorsom tu profesiu iba sa celkom bojim že im to stačiť nebude a v čase sa už neviem vrátiť aby to platilo za daný mesiac :/

estellas
27. apr 2024

Keď pôjdeš pýtať pečiatku tak choď radšej do malých obchodov. Najlepšie v takom kde je aj sídlo na tej adrese. Napríklad do kvetinárstva, do malého obchodu s oblečením. V takých veľkých ako je Tesco nechcú dávať lebo majú sídlo inde.

autor
28. apr 2024

Dakujem vam moc

30katrusa40
28. apr 2024

Keď som robila bežné prišli na predajňu ľudia a len som im orazila papier. Normálne sa opýtali či im tam dám razitko ani sa netvarili že o prácu majú záujem.

mouxa
28. apr 2024

Ja som rok bola na urade prace, kym som cakala na invalidny dochodok, trvalo to hrozne dlho a tiez som sa musela preukazovat, ze si hladam pracu, hoci som vedela, ze pracovat zatial nemozem ist (kvoli zdravotnym problemom) a kvoli tomu, ze som cakala na dochodok. Stacilo, ak som reagovala na ponuku na profesii s tym, ze tej danej firme som do sprievodneho textu napisala, aby sa nehnevali, ze si teraz pracu realne nehladam, a ze moja reakcia na pracu je len pre potreby uradu prace. Z toho dovodu som im neposlala ani zivotopis (len prazdny list wordowskeho dokumentu) Vzdy mi to preslo a nikto sa ma spatne na nic nepytal. Z profesie mi prisiel potvrdzujuci email o tom, ze som reagovala na ponuku a ten som si vytlacila pre tetusku na urade prace. Vsetci spokojni, aj vlk syty, aj ovca cela a bolo vymalovane 🙂 Drzim palce!