icon

Kde nájsť online právnu poradňu?

Včera o 18:24

Ahojte, viete poradiť? Nájdem niekde právnu poradňu, kde mi budú vedieť online pomôcť s jednou vecou, jednou komplexnejšou otázkou a nezaplatím za to stovky eur?

anonym_ca5895
Včera o 18:40

Ale pravnici si za svoju pracu uctuju.. preco by mal niekto radit, studovat situaciu a venovat cas a energiu niekomu zadarmo?

autor
Včera o 18:43
@anonym_ca5895

Ale pravnici si za svoju pracu uctuju.. preco by mal niekto radit, studovat situaciu a venovat cas a energiu niekomu zadarmo?

@anonym_ca5895 ja som nenapísala, že to chcem zadarmo. Len nie za stovky eur za jeden mail

anonym_5d02fb
Včera o 18:46

Skús napísať do FB skupiny - Opýtaj sa právnika. Zvyknú tam radiť právnici, samozrejme, je tam aj kopec laikov, ale sú tam aj profi ľudia.

anonym_3e5760
Včera o 18:48

@anonym_autor platila som 120 eur ze jednu tému. 2 som sa spytala / mailom/ 2x odpisal u znameho pravnika.

autor
Včera o 18:54
@anonym_3e5760

@anonym_autor platila som 120 eur ze jednu tému. 2 som sa spytala / mailom/ 2x odpisal u znameho pravnika.

@anonym_3e5760 ja som jednej písala a vypýtala si za to 300€, čo mi ozaj príde dosť

cezpat
Včera o 19:02

Ak ste z niektorého mesta kde je PKP alebo nemáte ďaleko, skúste sa objednať do právnej poradne - Poradňa komplexnej pomoci, kontakty nájdete ma nete. Nie je to online, no je to zadarmo, možno pomôže. https://pkp.gov.sk/kontakty/

hiro
Včera o 19:03

Za mňa keď máš otázku je to super základ. AI model s naštudovanými zákonmi môže odpovedať. Nakoniec môžeš si ho vycvičiť sama tak že ho nakŕmiš najnovšími novelami.

autor
Včera o 19:04
@hiro

Za mňa keď máš otázku je to super základ. AI model s naštudovanými zákonmi môže odpovedať. Nakoniec môžeš si ho vycvičiť sama tak že ho nakŕmiš najnovšími novelami.

@hiro nedôverujem úplne AI. Preto by som rada počula radu aj od reálneho právnika. S pomocou AI som dala dokopy tú komplexnú otázku

autor
Včera o 19:05
@cezpat

Ak ste z niektorého mesta kde je PKP alebo nemáte ďaleko, skúste sa objednať do právnej poradne - Poradňa komplexnej pomoci, kontakty nájdete ma nete. Nie je to online, no je to zadarmo, možno pomôže. https://pkp.gov.sk/kontakty/

@cezpat ďakujem, skúsim pozrieť

hiro
Včera o 19:07
@anonym_autor

@hiro nedôverujem úplne AI. Preto by som rada počula radu aj od reálneho právnika. S pomocou AI som dala dokopy tú komplexnú otázku

@anonym_autor Na to slúži skupina ai. Jeden formuluje otázku, traja sa venujú hľadaniu výkladov, jeden kritizuje výsledky, ďalší vyhodnocuje a dáva tým trom nájsť lepšie riešenia a posledný agent schvaľuje výsledok.

anonym_3e5760
Včera o 19:09
@anonym_autor

@anonym_3e5760 ja som jednej písala a vypýtala si za to 300€, čo mi ozaj príde dosť

@anonym_autor osobny tozhovor som platila 130 na hodinu tam sa stihne viac

anonym_3e5760
Včera o 19:12

@anonym_autor este doplnim: Judr.Milan Ficek ma aj poradnu zadarmo ale ide o nahodny vyber a tvoja otazka bude verejna ale nie s tvojim menom a tak

autor
Včera o 19:15
@anonym_3e5760

@anonym_autor osobny tozhovor som platila 130 na hodinu tam sa stihne viac

@anonym_3e5760 tak to sa určite oveľa viac oplatí

ajuga
Včera o 19:17
@anonym_autor

@anonym_3e5760 tak to sa určite oveľa viac oplatí

@anonym_autor viem, ze hladas online, ale existuju v mestach poradne, vola sa to poradna komplexnej pomoci a tam ti budi vediet poradit a zadarmo... dones si vsetku dokumentaciu, ak mas.. a dohodni stretko

anonym_7db998
Včera o 19:48

@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...

Skús tu, je tam koooopa už zodpovedaných, možno si najdeš odpoveď

anonym_58a384
Včera o 20:23

@anonym_autor
Uplne zaostaly pristup, nie sme v 1970
Najprv skusim 2 ,3 AI vydiskutujem spoznam problematiku az potom idem za pravnikom na kratku konzultaciu.Tvrdohlave ako keby ste mali kamene v hlave.