Kde nájsť online právnu poradňu?
Ahojte, viete poradiť? Nájdem niekde právnu poradňu, kde mi budú vedieť online pomôcť s jednou vecou, jednou komplexnejšou otázkou a nezaplatím za to stovky eur?
Ale pravnici si za svoju pracu uctuju.. preco by mal niekto radit, studovat situaciu a venovat cas a energiu niekomu zadarmo?
@anonym_ca5895 ja som nenapísala, že to chcem zadarmo. Len nie za stovky eur za jeden mail
Skús napísať do FB skupiny - Opýtaj sa právnika. Zvyknú tam radiť právnici, samozrejme, je tam aj kopec laikov, ale sú tam aj profi ľudia.
@anonym_autor platila som 120 eur ze jednu tému. 2 som sa spytala / mailom/ 2x odpisal u znameho pravnika.
@anonym_autor platila som 120 eur ze jednu tému. 2 som sa spytala / mailom/ 2x odpisal u znameho pravnika.
@anonym_3e5760 ja som jednej písala a vypýtala si za to 300€, čo mi ozaj príde dosť
Ak ste z niektorého mesta kde je PKP alebo nemáte ďaleko, skúste sa objednať do právnej poradne - Poradňa komplexnej pomoci, kontakty nájdete ma nete. Nie je to online, no je to zadarmo, možno pomôže. https://pkp.gov.sk/kontakty/
Za mňa keď máš otázku je to super základ. AI model s naštudovanými zákonmi môže odpovedať. Nakoniec môžeš si ho vycvičiť sama tak že ho nakŕmiš najnovšími novelami.
Za mňa keď máš otázku je to super základ. AI model s naštudovanými zákonmi môže odpovedať. Nakoniec môžeš si ho vycvičiť sama tak že ho nakŕmiš najnovšími novelami.
@hiro nedôverujem úplne AI. Preto by som rada počula radu aj od reálneho právnika. S pomocou AI som dala dokopy tú komplexnú otázku
Ak ste z niektorého mesta kde je PKP alebo nemáte ďaleko, skúste sa objednať do právnej poradne - Poradňa komplexnej pomoci, kontakty nájdete ma nete. Nie je to online, no je to zadarmo, možno pomôže. https://pkp.gov.sk/kontakty/
@cezpat ďakujem, skúsim pozrieť
@hiro nedôverujem úplne AI. Preto by som rada počula radu aj od reálneho právnika. S pomocou AI som dala dokopy tú komplexnú otázku
@anonym_autor Na to slúži skupina ai. Jeden formuluje otázku, traja sa venujú hľadaniu výkladov, jeden kritizuje výsledky, ďalší vyhodnocuje a dáva tým trom nájsť lepšie riešenia a posledný agent schvaľuje výsledok.
@anonym_3e5760 ja som jednej písala a vypýtala si za to 300€, čo mi ozaj príde dosť
@anonym_autor osobny tozhovor som platila 130 na hodinu tam sa stihne viac
@anonym_autor este doplnim: Judr.Milan Ficek ma aj poradnu zadarmo ale ide o nahodny vyber a tvoja otazka bude verejna ale nie s tvojim menom a tak
@anonym_autor osobny tozhovor som platila 130 na hodinu tam sa stihne viac
@anonym_3e5760 tak to sa určite oveľa viac oplatí
@anonym_3e5760 tak to sa určite oveľa viac oplatí
@anonym_autor viem, ze hladas online, ale existuju v mestach poradne, vola sa to poradna komplexnej pomoci a tam ti budi vediet poradit a zadarmo... dones si vsetku dokumentaciu, ak mas.. a dohodni stretko
@anonym_autor https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/poradna...
Skús tu, je tam koooopa už zodpovedaných, možno si najdeš odpoveď
@anonym_autor
Uplne zaostaly pristup, nie sme v 1970
Najprv skusim 2 ,3 AI vydiskutujem spoznam problematiku az potom idem za pravnikom na kratku konzultaciu.Tvrdohlave ako keby ste mali kamene v hlave.
Aj tu na koni je verejná bezplatná skupina Právne poradenstvo, ktorá je vedená prísne odborne. pozor nie P. poradňa. Na nejakých 700 stranach nájdeš medzi inými ženami aj tvoj7 problematiku. Vyhladas cez heslá

Ale pravnici si za svoju pracu uctuju.. preco by mal niekto radit, studovat situaciu a venovat cas a energiu niekomu zadarmo?