Koľko platíte za daňové priznanie?
Dobry deň. Len informačne by zaujímalo kolko platíte za DP účtovníčke? Muž u starej učtovníčky platil kazdy rok 25€. Ona bohužiaľ prestala pracovať tak sme nasli inú. Keď nám povedala kolko chce za jedno daňové skoro som odpadla. 120€ 😥😥 naozaj su reálne takéto sumy aj v iných mestách? Nežijem vo veľkom meste.. práve naopak.. male mestečko preto ma tato suma zaskočila🙄🙄
@lolita555 a pisem niekde ze hľadám takého účtovnika co mi to spraví za 25? Nikde som to nenapísala tak neviem k čomu gratulujew
@lolita555 gratulujes*
Ved v prispevku pises ze rok co rok 25,nie? Tak si to tak asi predstavujes aj teraz,🙊.pisala som vseobecne netreba hned reagovat podrazdene.
napiste mi prosim, dam Vam kontakt na moju uctovnicku. robi za 25€. som s nou velmi spokojna
Uz som to pisala do viacerych tem,ja nevstanem ani z postele za menej ako 100e. Nie je to len o tom ze to nahadzem do pc a vypluje mi to DP. Od klientov dostavam salat,neucelene doklady,vela z nich musim este dotazovat lebo ma v tom totalny chaos a doda mi to nakomplet mozno na 4ty krat. cize urcite za tym nie su 2h roboty. A keby aj boli,musim toho vela vediet a vzdelavat sa cely rok aby som to urobila dobre a stala si za svojou robotou a pripadny pruser si zliznem ja,nie on. A tiez niesom nejaka rychlokvasena uctovnicka z kurzu,takze ja si svoju pracu cenim. Hawk.
Pozerám, že je to už staršia téma, ale cena je prispôsobená situácii na trhu.....ja sama robím dp na faktúru alebo/vpd dlhé roky som ceny nemenila bohužial od nového roka budem nútená ceny dvihnúť...také typ A bude od 20€
Tyb B iné príjemy od 25€
A szčo 35-40€ podľa náročnosti
Ja som sa dohodla s jednou účtovníckou, že ja si všetko spracujem a ona mi to len hodí do systému. Mne sa totiž nechcelo vybavovať ten el.podpis a pod blbiny, čo teraz treba, kedysi som si v pohode vypisala rucne a odniesla na DU. Ale teda ja to mám veľmi jednoduché, idem na paušál. Odvody a prijmy si zrátať viem. Takže účtovníčke všetko posielam "na tácke" a ona mi to za 10 éčok nahodí do systému. Má to predpokladám hotové za 10 minút aj s kávou.
@veronika9389 prosim robite danove aj online? Potrebovala by som spravit danove typu A / zamestnanie + mala somdohodu jeden mesiac v minulom roku/

Mne nepride vela ani tych 130 eur co sme dali a to teda viem ze je to uctovnik co je total majster vo svojom obore.nic sme nerobili len dali papiere vsetko spravil poslal na danove,ked je nejaka.zmena hned nam vola a informuje nas.ja som prekvapena ze niekto este v tejto dobe plati 25eur???ak takeho najdete tak gratulujem