icon

Koľko platíte za daňové priznanie?

1. apr 2021

Dobry deň. Len informačne by zaujímalo kolko platíte za DP účtovníčke? Muž u starej učtovníčky platil kazdy rok 25€. Ona bohužiaľ prestala pracovať tak sme nasli inú. Keď nám povedala kolko chce za jedno daňové skoro som odpadla. 120€ 😥😥 naozaj su reálne takéto sumy aj v iných mestách? Nežijem vo veľkom meste.. práve naopak.. male mestečko preto ma tato suma zaskočila🙄🙄

Strana
z2
lolita555
1. apr 2021

Mne nepride vela ani tych 130 eur co sme dali a to teda viem ze je to uctovnik co je total majster vo svojom obore.nic sme nerobili len dali papiere vsetko spravil poslal na danove,ked je nejaka.zmena hned nam vola a informuje nas.ja som prekvapena ze niekto este v tejto dobe plati 25eur???ak takeho najdete tak gratulujem

autor
1. apr 2021

@lolita555 a pisem niekde ze hľadám takého účtovnika co mi to spraví za 25? Nikde som to nenapísala tak neviem k čomu gratulujew

autor
1. apr 2021

@lolita555 gratulujes*

lolita555
1. apr 2021

Ved v prispevku pises ze rok co rok 25,nie? Tak si to tak asi predstavujes aj teraz,🙊.pisala som vseobecne netreba hned reagovat podrazdene.

slecnazkosic
1. apr 2021

napiste mi prosim, dam Vam kontakt na moju uctovnicku. robi za 25€. som s nou velmi spokojna

tncka
1. apr 2021

Uz som to pisala do viacerych tem,ja nevstanem ani z postele za menej ako 100e. Nie je to len o tom ze to nahadzem do pc a vypluje mi to DP. Od klientov dostavam salat,neucelene doklady,vela z nich musim este dotazovat lebo ma v tom totalny chaos a doda mi to nakomplet mozno na 4ty krat. cize urcite za tym nie su 2h roboty. A keby aj boli,musim toho vela vediet a vzdelavat sa cely rok aby som to urobila dobre a stala si za svojou robotou a pripadny pruser si zliznem ja,nie on. A tiez niesom nejaka rychlokvasena uctovnicka z kurzu,takze ja si svoju pracu cenim. Hawk.

veronika9389
21. dec 2022

Pozerám, že je to už staršia téma, ale cena je prispôsobená situácii na trhu.....ja sama robím dp na faktúru alebo/vpd dlhé roky som ceny nemenila bohužial od nového roka budem nútená ceny dvihnúť...také typ A bude od 20€
Tyb B iné príjemy od 25€
A szčo 35-40€ podľa náročnosti

akvi
21. dec 2022

Ja som sa dohodla s jednou účtovníckou, že ja si všetko spracujem a ona mi to len hodí do systému. Mne sa totiž nechcelo vybavovať ten el.podpis a pod blbiny, čo teraz treba, kedysi som si v pohode vypisala rucne a odniesla na DU. Ale teda ja to mám veľmi jednoduché, idem na paušál. Odvody a prijmy si zrátať viem. Takže účtovníčke všetko posielam "na tácke" a ona mi to za 10 éčok nahodí do systému. Má to predpokladám hotové za 10 minút aj s kávou.

manusik
14. feb 2024

@veronika9389 prosim robite danove aj online? Potrebovala by som spravit danove typu A / zamestnanie + mala somdohodu jeden mesiac v minulom roku/

manusik
14. feb 2024

@tina_tar mohla by som vas poprosit ci by aj mne bol ochotna vasa uctovnicka spravit danove typu A? Dakujem

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
emlaju
14. feb 2024

@manusik mozem spravit, aj tak sa nudim :D

manusik
14. feb 2024

@emlaju mozem poprosit sukromnu spravu dakujem

Strana
z2