icon

Koniec podpory

faith6
23. sep 2021

Ahojte, tento mesiac mi končí podpora , myslíte , že bude predĺženie? Jak predtým bolo? Nepýtam sa skrz toho že sa mi nechce robiť a chcem sedieť doma na riti ale skrz toho že si chcem založiť živnosť a podnikať, či by to nebol problém keby ju predĺžili predsa by boli aspoň peniažky nazvyš pekné keby predĺžili.

lenka7477
23. sep 2021

treba sa pýtať na úradoch , ak Ti končí podpora v septembri - mala si zisťovať už dávno , nie 23 .9.

ivkazba
23. sep 2021

Tak ale ak chceš začať podnikať, tak nemôžeš poberať podporu popri aktívnej živnosti.

klarissa25
23. sep 2021

Nie nepredlzia, je toľko pracovných miest voľných ze až..

mpikusova
23. sep 2021

Myslim, ze sa momentalne nepredlzuje, ale je prispevok cez urad pre tych, ktori si zalozia zivnost, tusim cez 5000 €.

marca12
23. sep 2021

@faith6 len nezabudnu na to,ze podnikat musis urcite obdobie,ak by si aj skrachovala,nemozes zrusit zivnost,inak musis vratit prispevok.

loginexistuje
23. sep 2021

nie aktualne nepredlzuju poberanie podpory a ani sa to neda predpokladat vzhladom na situaciu na trhu prace

faith6
autor
24. sep 2021

Nechcem príspevok ,iba som chcela vedieť či náhodou ,viem že je veľa práce aktuálne ale čo bude o mesiac nikto nevie. Každopádne ďakujem živnosť si už založím a vyradim sa s úradu .