icon

Kontroly počas PN

8. apr 2025

Koľko krát vam prišla kontrola? Môže chodiť ak každý deň?

majusqa77
8. apr 2025

moze, aj dvakrat za den

balerina2025
8. apr 2025

samozrejme, moze. mna len zaujima kto je rok na PN. uz dnes, v dnesnej dobe, to take jednoduche nebude.

oriesocek
8. apr 2025

Mne nebola kontrola, ale teda ja som veľmi nechodila… pred operáciou som mala v takom stave platničky, že som bola rada, ak som išla na WC a po operácii detto- trvalo dlho, kým som normálne chodila a potom som chodila stále na rehabilitácie, lekári, liečenie….

lubicakalnicka
8. apr 2025

Ja za pol roka 2x a tiež s chrbticou

liv1
8. apr 2025

@balerina2025 no viem si predstavit tych z onkologie… a nielen tych

balerina2025
8. apr 2025

@liv1 ano, mam kamarata po chemoterapii a tiez mal problém byt este na PN lebo sa mu stav zlepsil. a uz lekarka vravela ze nevidi dovod. potom je toto na ukor darmozracov alias
kamarata, co mu nic nebolo a pekne si cestoval kade tade pocas PN a v pohode bol rok na PN lebo vsak zena mu to u znamej vybavila.
teraz idu velmi po dlhodobych peenkach, to som tym cchela napisat.

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
vikusjk
8. apr 2025

@balerina2025 napriklad moja mama po operacii kolena na PN rok, bolo to od 8/2023 do 8/2024. Kontrola najprv nechodila, lebo este mali nejake post covidove opatrenia, ale potom ku koncu, tusim od maja 2024 boli u nej kazdy mesiac raz.

balerina2025
8. apr 2025

@vikusjk oni vravia ze to je generovane nahodne. neviem, nevyznam sa v tom.
mne raz dosli za tyzden dva krat

liv1
8. apr 2025

@balerina2025 to ano, to fakt idu. Prislo sa na to, ze vychod PNkuje viac ako zapad. Asi maju castejsie opice 🙈

balerina2025
8. apr 2025
valikasikulova
8. apr 2025

Ani jedenkrát ...prvýkrát 18 mesiacov v 2009-2010 a druhýkrát 14 mesiacov 2021-2022....ale poznám ľudí čo mali aj 2 dní po sebe...obzvlášť teraz že je to prísnejšie ako kedysi

krasneleto
8. apr 2025

kontrola ti moze prist kolko krat za den chce, v case kedy chce- bohuzial.. akykolvek dovod na PN mas, dodrzuj cas vychadzok, nestoji to za vratenie tej almuzny co chodi miesto platu ...

sisska96
8. apr 2025

Ani raz

petracandle
8. apr 2025

@balerina2025 prečo to teraz nebude také jednoduché? Nerýpem, pýtam sa lebo sa nevyznám.

balerina2025
8. apr 2025

@petracandle lebo sa deju zmeny, lekarka mi spominala ze proste su prisnejsie pravidla a hlavne v dlhodobych PNkach ked nevidia dovod, uz posudkovy lekari zo SP mozu rusit PNky predtym to tak nebolo. vela ludi PN zneuziva, to preto len sa obavam aby to nebolo na ukor chorych ludi co na to dovod naozaj maju.

ywana1983
8. apr 2025

U mna boli pocas rizikového tehotenstva za cca 7 mesiacov 4 krat. Hocikedy , aj ked prsalo, aj ked svietilo slnko.

lubicakalnicka
8. apr 2025

Ja som onko pacient a za celý rok som nemala ani jednu kontrolu ale teraz je to prísnejšie n3viem či onko chodia ale normálnym PN často

rainee
9. apr 2025

Mne chodili vzdy ked som bola PN, aj 2x pocas jednej pnky. Aj pri kratsej PNke. Na dlhsej som bola 2x, raz pocas tehu a raz s chrbticou. Aj vtedy chodili, ale nasyastie som mala aspon vychadzky.