Kto môže vstúpiť do bytu iných osôb?
Ahojte. Kamarát býva v byte s priateľkou už pár rokov. Byt vlastní jeho mama. Teraz sa pár mesiacov nezdržiavaju v tom byte a majú s mamou nejaké nevyriešené záležitosti. Majú byt riadne zariadený majú tam svoj majetok. Môže niekto vstúpiť do bytu? Jeho matka tam roky nebola mali medzi sebou dohodu.
@lakebabe vola a zákon sú 2 rozdielne veci moja zlata. Opakujem ti naposledy, to, ze tebe sa to podarilo vyriešiť takto bolo iba preto, lebo sa ti nájomníci nebránili. Inak by si sa súdila aj 5 rokov a počas toho môžu byť aj naďalej v byte bez platenia a s energiami, ktoré im nemáš právo len tak vypnúť. Keď vyhráš súd, mas právo sa súdiť o dlh, ktorý ti vznikol. To je zákon. Len tak mimochodom.
@lienka.7 nejdem sa s tebou o tom baviť nenechám sa tu od teba urážať.
Opakujem keď budeš prenajímať svoj majetok do ktorého dáš nemalé peniaze som zvedavá ci budeš čakať na súd co rozhodne a nebudeš si to riešiť po svojom. Inak to s energiami bola rada od majiteľa realitky bežné sa tak zbavujú asocialov v najmoch.
V trestnom zakone je jeden paragraf vola sa: Porusovanie domovej slobody a k nemu je aj vyklad ktory vlastne hovori ze je dolezite kto obydile v case cinu realne obyva (ma tam domacnost) a nie pravny vztah k priestoru.
@draik a ako to je?
@draik a ako to je ?

@lienka.7 pravo nemám ale bežné sa to robí bola by si veľmi nemilo prekvapená koľko ľudí takto vyhodí nájomníkov keď neplatia. Keď niekto bude užívať tvoju nehnuteľnost bez platenia a proti tvojej voli potom sa ta opýtam ci s tým nič neurobis