Ktorý víkend bude celoplošné testovanie?
To naozaj bude opat celoplosne testovanie????? Tento vikend ci az na dalsi ?
Testovat ano, ale v okresoch, kde je to potrebne a este sa spytaj svojho vzoru, z coho maju ludia zit, zavriet ano, ak treba, ale potom aj kompenzovat,ako v zahranici
@777januska777 a teraz je ekonomika na akej úrovni? Kopa ľudí krachuje, podniky sú zatvorené. Gastro, turizmus sú na kolenách. Zdravotníctvo ešte vo väčších problémoch. Nebodaj sa po celoplošnom testovaní niečo otvorilo? Riešenie mali hľadať v lete a nie chodiť po dovolenkách. Prečo nepočúvajú vo vláde rady odborníkov? Ako si môže premiér s podvodne získaným titulom dovoliť vypustiť z úst, že zdravotníci len emocionálne vydierajú vládu a naši odborníci (mimochodom niektorí svetové kapacity) sú obyčajní blbci?
A úprimne Orave pomohlo, že prestali svadbovat a oslavovať vo veľkom a nie celoplošne testovanie.
@777januska777 a napriek tomu, že sa bojíš, že ťa nebude mať kto ošetriť chceš poslať zdravotníkov (unavených a vyčerpaných) aby testovali ľudí? Cez víkend otestovať a od pondelka do práce. Oni nemajú nárok na oddych? Len ja, ja, ja.
@snezienka33 momentalne by mohla byt motivacia otuzovanie 🤦♀️
@snezienka33 no tvoja dcéra do školy nepojde, kým korona neskonci. Jednoducho je to fakt. Keby si už ludia konecne uvedomili, že tento vírus sa nestratí, ked vypneme telku. Ludia placu za starým životom, ale novej situácii sa odmietajú prispôsobiť a preto vkuse somru, protestujú a konsporuju. Jednoducho si nechcú pripustiť, že to môže byt pravda. Kym si to ľudia neuvedomia, tak vírus neporazime a keďže nechceme čakať na tých spomalených co stále snívajú o svojom štátnom živote v minulosti, tak aj týchto treba donútiť a ci sa im to paci alebo nie.
@danusiatko prekvapená nie som, somru presne ti co somrali na koronu, na ruska, na opatrenia, na lockdown, na testovanie, na ockovanie, teda na všetko. Staci vidieť ako naraz kraje chcu testovať, predtým vehementne somrali a teraz poďme testovať.
@777januska777 myslím, že somrat na koronu má právo každý, snáď sa nikomu nepáči že je tu 😉
@777januska777 este ze si nezila okolo roku 1939-45, kariera ista
Vsetky co tu piseme dodrziavame opatrenia, ale asi zjavne nejako nefunguju, ked to nepomaha. Inak, myslim, ze aj bez vesteckej gule by bolo jasne, ze v zime budu cisla stupat, je to koronavirus, je to jeho cas, mozno trebalo v lete poriesit nemocnice, zavriet hranice, letiska .... ktovie, ci by to pomohlo.
Ludi netreba nutit, ludi treba presvedcit, a to hulakanim asi nepojde, co tak mile slovo
@terezia323 krcmery jeden z najväčších odborníkov tvrdí presne to co teraz ja. Inak je to svetová kapacita. Problem je ten ze odborníci sa nepočúvajú a každý vravi svoje a každý ma len svoju pravdu, žiadny kompromis a aj preto je tu chaos, lebo jeden vravi to, druhy to. Kazdy ma patent na svoj názor a to je isto pravda. Ja som za testovanie, ale aj za lockdown aj za čokoľvek by som bola, len nech sa to robí. Kazdy snkazdym bojuje, kazdy ma svoju pravdu a kazdy ma svoj názor. Pri lockdowne mal kazdy svoj názor (len matovic a krajci chceli tvrdý lockdown, nepreslo) tak to aj dopadlo. Co človek, ro názor, to svoja výnimka, to osobne pravo a podobne.
@jana_eyre_2 hej, to vraveli aj pri prvom testovani a nakoniec sa ich naslo dost. To riesi vlada- zdravotnikov, testy, modre papieriky. Ja riesim, ze ked to bude, v klude sa postavim do radu /asi tak 5ty krat/, lebo mi na tom nepride nic strasne. Inak som si nie uplne ista tym prenosom vonku, pri poslednych testoch boli predo mnou 3 pozitivny. A pri predposlednych zas za mnou. A niak sme to nedostali. Tak to sirenie je tiez diskutabilne. Moj osobny nazor je, ze sa tomu dari v interieri na rodinnych navstevach.
@terezia323 čítaš co píšem však? Ak hej čítala si koho som chcela poslať na testovanie? Ak nie vrat sa prosím na začiatok a čítaj znovu.
@777januska777 a nechces detom sit aj oznacenie,co ja viem, zlty pasik, aby sa tvoje deti ani nahodou nekamaratili s detmi bez testu
Sila medii je neuveritelna, dobru noc dievcata
@jana_eyre_2 neznášam toto somranie, ked ludia somru, tak vždy somru na všetko už z princípu a potom sa na nič nepozerajú reálne, len s tým negatívnym pohľadom.
@danusiatko 😀 ze milé slovo. To sa dá použiť na ľudí keď im dávaš cukrik a nie na ľudí, ked im ides niečo zakázať alebo prikázať. No zakaz svojmu dieťaťu telefón, milým slovom a ono ti ho z lasky da, lebo samozrejme chape co chceš a úplne s tebou suhlasi. 😀 si ma rozosmiala teraz 😀
@snezienka33 ved práve človek si na somranie vždy nájde dovod, veľmi zima, veľmi teplo, malo roboty, veľa roboty, zla žena, dobra žena, zlý muz, dobrý muz, otvorený obchod, zatvorený obchod atd atd. Somrat sa da úplne na všetko.
@lianka123 ale ja som predsa nič o šírení počas stania na test nepísala.. písala som o tom, že ANTIGENove testy NIE sú spoľahlivé a ľudia z výsledku získajú falošný pocit negativity, čo povedie k tomu, že prestanú byť ostražiti.. sama som to videla - keď som stála na testovaní v rade, žena čo si otvorila obálku s výsledkom teatrálne a trapne vykrikovala že je negativna a objímala kamošku, lebo.ved môže.. a takých ľudí bude mnoho..
je dokázané že ANTIGENove testy sú nespoľahlivé, ale asi to tu zbytočne aj písať, lebo dnes sa odborníkom už neverí, verí sa človeku čo ani výšku nedokončil bez toho aby podvádzal..
No a v neposlednom rade - keď bolo prvé testovanie, vtedy NEBola situácia taká kritická ako je teraz... A verím tomu že celoplošne testovanie nepomohlo.. ALE najmä tomu nepomohol ten NElockdown čo tu bol..
@777januska777 no neviem.ja tiež nemám rada zbytočne sťažovanie sa na blbosti, ale korona nie je malichernost aby na ňu ľudia nemohli somrat.. teba akože za celú pandémiu nenapadlo ani raz že sprostá choroba nech ide do riti?

@snezienka33 samozrejme, ze mi ide o seba a co si si akoze myslela. Jasne, ze sa bojím, ale nie kovidu, ja sa bojím, ze budem mat autonehodu a kvôli kolabujucim nemocniciam zomriem na chodbe, ci môjmu dieťaťu praskne slepé črevo a nebude ma mat kto ošetriť. Tohto som sa bála uz od marca a lala ono to začína byť pravda.