Má e-PN kontrolór právo vedieť prechodnú adresu počas PN-ky?
Zdravím,
Vopred upozorňujem, že je to hypoteticka otázka, ktorw mi vŕta hlavou, a potrebovala by som poradiť...
Keď je človek chorý a lekar mu vypisuje PN-ku píše sa tam adresu na ktorej sa pacient zdržiava...
Pokiaľ sa pacient rozhodne že sa chce liečiť a zdržiavať na prechodné adrese( napríklad u syna, alebo na chate v inom meste...) tak to náhľady dr. A cez e-PN ma kontrolór aktuálnu adresu...
Otázka však znie, že pokiaľ adresa nie je...( že daná nehnuteľnosť ešte nemá presnú identificku adresu) je možné dať adresu ,,suseda" a do poznámky dat len - dom oproti, ale susedný zelený dom vedľa...
A nebude s tým problém?
Viete niekto poradiť?
dokonca mozes byt na PN aj v zahranici
@anonym_41ecb1 ano pozri si kolko slovenskych ludi ziju v rajke a kittsee

Bože ludia🤣 ja tak milujem tohto koňa. Ja sa vždy zasmejem🤣🤣🤣 normálne. Novostavba, ešte neprešla kolaudáciou, tak nema súpisné cislo🤣🤣🤣 nič nepochopitelne🤣🤣🤣 ale koľko špekulácií dohadov. A intríg ohľadne bazénu a neviem coho🤣 mám dosť 🤦♀️
A píšem že je to hypoteticky...
Ale vďaka tomuto rozmýšľam, ze ako by som vôbec mohla ja ísť na PN-ku ( vďaka bohu ze som zatiaľ na materskej) ale podla tohto uvažovania by som sa musela vzdať nároku na PN.🤣 lebo keď nie je súpisné číslo nie sú ani love🤣🤣🤣🤣
"Novostavba, ešte neprešla kolaudáciou"
Ale ved v takej byvat je nelegalne...
https://www.finsider.sk/spravy/pokuta-za-neskol...
@anonym_b0c05b aha tak ty si múdrejší než človek na sociálnej poisťovni co mi práve po telefóne oznámil a vysvetlil, že áno je to možné. Pokiaľ to ma človek uvedené v PN ktorú vypisuje lekar.... áno????
Super nabudúce keď budem mať akýkoľvek problém ozvem sa konkrétne tebe....🤣🤣🤣
@anonym_autor huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ake jednoduche priamo zavolat na SP ? ze?
Normálne ludia žijú este v neskolaudovanych domoch...brat takisto nema ziadne číslo na dome, z vonka vyzerá dom neobyvany, zatepleny len do polovice, nemajú peniaze na dokončenie, plot je len taky ze velka železná brána, ktorá sa za.chvilu rozpadne, zvonček je az pri dverách, vonku veľký vlciak😁takze teraz rozmýšľam, ze ako to riesi keď bude pn...vlastne uz bol 2 krát, čo viem...

@anonym_11b62a trvaly pobyt mam na slovensku, chalupu v madarsku. neviem preco by som nemohla byt na pn tam...aj som bola na chalupe na pn
@nika1971 👍