icon

Mám priznať všetky príjmy pri bezpečnostnej previerke?

15. sep 2025

Ahojte, muž vypĺňa papiere k bezpečnostnej previerke, musí tam priznať všetky moje príjmy alebo stačí orientačne? Som na rodičáku, plus si mesačne zarobím nejaké peniaze bokom cez internet o ktorých nevie . Je to do 200€ mesačne a peniaze odkladám "na tajnáša" lebo šetrím na jeho darček na okruhliny 😀 a teraz neviem či mu to musím priznať alebo to môžem utajiť a zachrániť prekvapenie 😂.

vilma7
15. sep 2025

Tak záleží ci je príjem oficiálny alebo sú to peniaze na "čierno".

autor
15. sep 2025
@vilma7

Tak záleží ci je príjem oficiálny alebo sú to peniaze na "čierno".

@vilma7 je to oficiálne. Uzatvoríme so zamestnávateľom dohodu na pár hodín, urobím čo treba a potom sa dohoda ukončí a takto je to skoro každý mesiac.

patta89
15. sep 2025

Ak platis z dohody aj odvody, tak to musis priznat...NBÚ, ktorá vyhodnocuje previerky, tak si to vie zistit

anonym_0ae892
15. sep 2025

ak ti tie peniaze chodia na ucet, mozu na to prist pri previerke. Muz pred rokmi toez absolvoval preveierku, bola som na rodicaku, neuviedol priejm z predaja cez baza, veci po detoch - fakt len par € mesacne a ni to nie kazdy mesiac. Povedali, ze je to podozrive, ze vela nizkych prijmov od roznych ludi 😅

autor
15. sep 2025

No dobre, ďakujem. Radšej sa priznám, nie že bude prúser v práci 😂

raszuz
15. sep 2025
@anonym_autor

No dobre, ďakujem. Radšej sa priznám, nie že bude prúser v práci 😂

@anonym_autor treba priznať všetko, ak sa niečo nebude pozdávať, oni sa opýtajú 🙂