icon

Mám partnerovi priznať svoje úspory?

Dnes o 14:11

Ahojte, počas rokov som si odkladala peniaze bokom a partner o nich nevie. Nejde o neveru ani nič podobné, len som chcela mať rezervu. Mali by ste potrebu to priznať?

anonym_e3ba43
Dnes o 14:14

@anonym_autor partner asi nie je manžel, či?

anonym_67b8b7
Dnes o 14:15

Po nie najlepšej osobnej skúsenosti nie, nemala by som potrebu nič priznávať

anonym_ae6e97
Dnes o 14:16

Partner je priateľ alebo manžel? Ako máte nastavené financovanie spoločných vecí? Ty vieš o všetkých jeho pohyboch na účtoch? My o sebe vieme, že každý máme aj nejakú rezervu na svojich účtoch, považujem to za základ finančnej gramostnosti a vec, ktorú tajiť naozaj netreba, mala by to byť u každého samozrejmosť, ale do toho koľko tam mesačne ide a koľko je tam nasporené sa jeden druhému nestaráme.

anonym_2cbe6a
Dnes o 14:18

píšeš počas rokov, takže ste spolu dlhšie. Ak máš potrebu pred ním tajiť niečo tak asi nie ste úplne úprimný a otvorený. Mne osobne by to vadilo, keby mi partner tají financie. Buď žijeme spolu zo spoločných peňazí a vieme čo sa odkladá alebo sme spolubývajúci kde si každý rieši svoje. Je to divné.

anonym_2045eb
Dnes o 14:20

Ja si myslím, že ani manžel nepotrebuje vedieť všetko🙂

anonym_3061dc
Dnes o 14:20

Som v šťastnom manželstve viac než 10 rokov a áno, mám rezervu o ktorej manžel nevie. Starká mi toto vtĺkala do hlavy ešte ako mladici. Ak by sme však potrebovali nutne peniaze, bez váhania ich použijem.

anonym_a4f77f
Dnes o 14:23
@anonym_3061dc

Som v šťastnom manželstve viac než 10 rokov a áno, mám rezervu o ktorej manžel nevie. Starká mi toto vtĺkala do hlavy ešte ako mladici. Ak by sme však potrebovali nutne peniaze, bez váhania ich použijem.

@anonym_3061dc presne tak, starké vedeli čo hovoria… ja som tiez tak počúvala

autor
Dnes o 14:27
@anonym_e3ba43

@anonym_autor partner asi nie je manžel, či?

@anonym_e3ba43 Nie manžel.

abbey1
Dnes o 14:29
@anonym_autor

@anonym_e3ba43 Nie manžel.

@anonym_autor Nie, manžel. Alebo nie je manžel.

anonym_cc31c5
Dnes o 14:31

@anonym_autor
Ani nahodou. Nič mu nehovor. Nikdy nevieš, čo sa z neho po rokoch vykľuje aj keď teraz môže byť super.

anonym_355daa
Dnes o 14:33

Neviem, predstav si, že ty si plne transparentná a po rokoch sa dozvieš, že manžel má rezervu, o ktorej ti nepovedal. Ako by si sa cítila?

anonym_4c8fad
Dnes o 14:36

@anonym_autor urcite nie, mozno robi to iste.

ivik4
Dnes o 14:37

No a ? Si rozumna, nikdy nevies.
Navyse je to len partner

sasa1310
Dnes o 14:43

@anonym_autor ja nemám tajnú rezervu, vie o všetkom, rovnako ako viem ja. Ale sme natoľko plnohodnotní, že keby sme sa rozviedli, každý máme to svoje hniezdočko bez problémov

anonym_8aba5d
Dnes o 14:43

Ak nie ste manželia, zo zákona nemá na tvoje úspory nárok Mohla si si teda tvoriť rezervu bez jeho vedomia. Iba ty vieš, za akých okolnosti a prečo si si vytvorila túto rezervu. Morálnu dilemu si musíš vyriešiť sama, neviem žiadne okolnosti...

autor
Dnes o 14:46
@abbey1

@anonym_autor Nie, manžel. Alebo nie je manžel.

@abbey1 Nie je to manžel.

sasa1310
Dnes o 14:47
@anonym_autor

@abbey1 Nie je to manžel.

@anonym_autor tak o žiadne tajnosti nejde. Každý máte svoje peniaze

anonym_223077
Dnes o 14:49

Nie ja tiez mam uspory nikdy sa partner nepytal kolko rovnako ako sa ja na jeho uspory nepytam. ale ked tebe to neda tak sa mu priznaj

zobaka
Dnes o 15:10

na zaklade mnohych zivotnych skusenosti, robis dobre, ze mas vlastne peniaze

anonym_0b01bd
Dnes o 15:28

pokial sa nenechavas vydrziavat s tym ze nemas .. tak kolko mas usetrene je len a len tvoja vec.. ty vies kolko ma kde on odlozene?

anonym_7e9a36
Dnes o 15:39

@anonym_autor nie, nemala by som potrebu mu to priznať. Dobre robíš dievča, treba myslieť na zadné vrátka. Vôbec nemaj výčitky.