Mám partnerovi priznať svoje úspory?
Ahojte, počas rokov som si odkladala peniaze bokom a partner o nich nevie. Nejde o neveru ani nič podobné, len som chcela mať rezervu. Mali by ste potrebu to priznať?
Po nie najlepšej osobnej skúsenosti nie, nemala by som potrebu nič priznávať
Partner je priateľ alebo manžel? Ako máte nastavené financovanie spoločných vecí? Ty vieš o všetkých jeho pohyboch na účtoch? My o sebe vieme, že každý máme aj nejakú rezervu na svojich účtoch, považujem to za základ finančnej gramostnosti a vec, ktorú tajiť naozaj netreba, mala by to byť u každého samozrejmosť, ale do toho koľko tam mesačne ide a koľko je tam nasporené sa jeden druhému nestaráme.
píšeš počas rokov, takže ste spolu dlhšie. Ak máš potrebu pred ním tajiť niečo tak asi nie ste úplne úprimný a otvorený. Mne osobne by to vadilo, keby mi partner tají financie. Buď žijeme spolu zo spoločných peňazí a vieme čo sa odkladá alebo sme spolubývajúci kde si každý rieši svoje. Je to divné.
Ja si myslím, že ani manžel nepotrebuje vedieť všetko🙂
Som v šťastnom manželstve viac než 10 rokov a áno, mám rezervu o ktorej manžel nevie. Starká mi toto vtĺkala do hlavy ešte ako mladici. Ak by sme však potrebovali nutne peniaze, bez váhania ich použijem.
Som v šťastnom manželstve viac než 10 rokov a áno, mám rezervu o ktorej manžel nevie. Starká mi toto vtĺkala do hlavy ešte ako mladici. Ak by sme však potrebovali nutne peniaze, bez váhania ich použijem.
@anonym_3061dc presne tak, starké vedeli čo hovoria… ja som tiez tak počúvala
@anonym_autor partner asi nie je manžel, či?
@anonym_e3ba43 Nie manžel.
@anonym_e3ba43 Nie manžel.
@anonym_autor Nie, manžel. Alebo nie je manžel.
@anonym_autor
Ani nahodou. Nič mu nehovor. Nikdy nevieš, čo sa z neho po rokoch vykľuje aj keď teraz môže byť super.
Neviem, predstav si, že ty si plne transparentná a po rokoch sa dozvieš, že manžel má rezervu, o ktorej ti nepovedal. Ako by si sa cítila?
@anonym_autor urcite nie, mozno robi to iste.
@anonym_autor ja nemám tajnú rezervu, vie o všetkom, rovnako ako viem ja. Ale sme natoľko plnohodnotní, že keby sme sa rozviedli, každý máme to svoje hniezdočko bez problémov
Ak nie ste manželia, zo zákona nemá na tvoje úspory nárok Mohla si si teda tvoriť rezervu bez jeho vedomia. Iba ty vieš, za akých okolnosti a prečo si si vytvorila túto rezervu. Morálnu dilemu si musíš vyriešiť sama, neviem žiadne okolnosti...
Nie ja tiez mam uspory nikdy sa partner nepytal kolko rovnako ako sa ja na jeho uspory nepytam. ale ked tebe to neda tak sa mu priznaj
pokial sa nenechavas vydrziavat s tym ze nemas .. tak kolko mas usetrene je len a len tvoja vec.. ty vies kolko ma kde on odlozene?
@anonym_autor nie, nemala by som potrebu mu to priznať. Dobre robíš dievča, treba myslieť na zadné vrátka. Vôbec nemaj výčitky.

@anonym_autor partner asi nie je manžel, či?