Maródka a vychádzky
Ahojte, nemate nahodou niektora skusenost s kontrolou zo socialnej poistovne ak je clovek PN a ma volne vychadzky? Ked mi pride kontrola a ja nebudem doma ako sa to riesi? Mozem mat z toho problem? Kedze nemam stanoveny cas vychadzok nakolko ide o psychicke problemy. Dakujem
@apaache dakujem za info. Dnes som bola u posudkovej lekarky, tak mi uznali, ze ok, ze som nedvihala telefon. No vraj som uz dlho na PN, tak si to uz mam konecne vyriesit a zacat pracovat, pritom odpadavam, lieky mi nejak moc nezaberaju zatial a obmedzila mi vychadzky od 10 do 18 s odovodnenim, ze ak by som mala neobmedzene vychadzky tak mozem aj pracovat. Pritom mi ani do karty nepozrela, len na PN-ke precitala diagnozu a bolo. Drza, arogantna dokonca aj na obvodnu lekarku. Moze sa cela socialna poistovna hanbit.Drzim palce dalej 🙂
ono je nejako dané kedy pri akých diagnózach môžu dať neobmedzené vychádzky? Alebo to všetko záleží len od lekára??
@lobos @apaache som na pnke s diagnozou depresia a psychiatricka mi doporucila neobmdzene vychadzky ale moja obvodna mi napisala od 10:00 do 18:00 a uz som na pnke 4 tyzden. Moja diagnoza suvisi s pracou . Kontrolu som mala vcera ale zrovna som bola na planovanej kontrole u svojej doktorky . Tuto kontrolu poslal moj zamestnavatel ( je mi to uplne jasne ) a pred tym mala kontrolu moja lekarka z posudkovej komisie tiez na podnet zamestnavatela. Takze tie vase kontroly budu asi viete odkial vietor fuka.
Ahojte. Som PN, lebo mam vysoky tlak a dr mi uz dva mesiace nedokaze nastavit lieky. Takze mam stale zavrate. Vychadzky nemam. Ako je s nakupom potravin ci ine. Dnes musim s dcerou k dr,lebo si ide pluca vykaslat.
Ja som bola dávnejšie pn s psych.dg navyše tehotná a kontrola mi prišla raz v lete. Pani sa chovala strašne a nezabudla poznamenať aby som sa nechodila počas pn kúpať a opaľovať😂
Ešte by ma zaujímalo ako je to s vychadzkami keby som bola pn počas tehu. Býva mi strasne zle, neviem fungovať v práci,som úplne unavená vyčerpaná a ani neviem koho požiadať o pn. Lenže potrebujem vychádzky lebo nemá kto chodiť poobede pre deti....
@evittam preco davat vypoved pocas PN ved az aj skoncis PN potom daj
@zuzanka2301 To asi nepatrilo mne.😉
@evittam asi nie pardon
@laura222 ja som bola od začiatku tehotenstva pn a neobmedzené vychádzky som mala
Ja som mala 2+2 hod ale chodilasom neobmedzene 😂 neriesila som to