icon

Máte nárok na dávku pri dlhodobej starostlivosti?

basulaak
22. máj 2024

Syn jaslickar, cerstvo 3r, bol hospitalizovany a idu nas prepustat, nesmie vsak do septembra navstevovat kolektiv. Ja som zamestnana ale budem s nim doma, nebudem pracovat. Mam narok zaziadat o nejaku davku, ked mi lekar vystavi papiere? Dlhodoba ocr (v trvani 90 dni)? To jedine som nasla. Dakujem za info

Strana
z2
bobelik
Autor odpoveď zmazal
sisa_s
22. máj 2024

@bobelik mas pokazenu iba klavesnicu ci aj hlavu? Citaj, co po sebe pises..a hlavne nikto sa ta o tvoje pseudomedicinske rady nepytal...trepes jedno cez druhe

bobelik
Autor odpoveď zmazal
bobelik
Autor odpoveď zmazal
melanta
22. máj 2024

@berenika39 @emjee @rusalinka prosím poraďte, ako vieme v tejto konkrétnej diskusii stopnúť prispievateľku (bobelik), ktorá tu spamuje jeden psychopatický príspevok za druhým? Adminovi sa jej príspevky nahlásili opakovanie, nereaguje.

bobelik
Autor odpoveď zmazal
bobelik
Autor odpoveď zmazal
bobelik
Autor odpoveď zmazal
bobinko06
22. máj 2024

😳 preboha

Modrý koník
22. máj 2024

@melanta Ahoj, ke komunikaci s Modrým koníkem použij, prosím, link Opýtaj sa nás, díky za pochopení. Viz příspěvek výše od @rusalinka, díky.

basulaak
autor
22. máj 2024

Fiha, to co sa tu stalo? Ja do prace chodit nemusim, manzel nas uzivi ale chcem. Ale keby musim s malym ostat doma tak nejdem ani x rokov do prace. Obhajovat sa sice nemusim ale mal vazny nalez na plucach, este 2 tyzdne a museli by mu odoperovat cast pluc. Podstupil bronchoskopiu a ma silne lieky. Caka nas asi aj kontrolna broncho a dalsi rtg. Dieta nesmie ochoriet do septembra aby nemal trvale nasledky na plucach. Zelam vam a vasim detom pevne zdravie a neprajem vam zazit to cim sme si presli za uplyluly mesiac. Dakujem milym babam tu v diskusii, aj ked nevidim prispevky tej pani, za obhajobu.

Strana
z2