Máte nárok na dávku pri dlhodobej starostlivosti?
Syn jaslickar, cerstvo 3r, bol hospitalizovany a idu nas prepustat, nesmie vsak do septembra navstevovat kolektiv. Ja som zamestnana ale budem s nim doma, nebudem pracovat. Mam narok zaziadat o nejaku davku, ked mi lekar vystavi papiere? Dlhodoba ocr (v trvani 90 dni)? To jedine som nasla. Dakujem za info
@berenika39 @emjee @rusalinka prosím poraďte, ako vieme v tejto konkrétnej diskusii stopnúť prispievateľku (bobelik), ktorá tu spamuje jeden psychopatický príspevok za druhým? Adminovi sa jej príspevky nahlásili opakovanie, nereaguje.
😳 preboha
@melanta ahoj, neviem. Jedine cez toto asi: https://www.modrykonik.sk/faq/chcem-nahlasit-nevhodny-komentar-alebo-celu-diskusiu-vo-fore-urazky-vulgarizmy-reklamu-spam/
Fiha, to co sa tu stalo? Ja do prace chodit nemusim, manzel nas uzivi ale chcem. Ale keby musim s malym ostat doma tak nejdem ani x rokov do prace. Obhajovat sa sice nemusim ale mal vazny nalez na plucach, este 2 tyzdne a museli by mu odoperovat cast pluc. Podstupil bronchoskopiu a ma silne lieky. Caka nas asi aj kontrolna broncho a dalsi rtg. Dieta nesmie ochoriet do septembra aby nemal trvale nasledky na plucach. Zelam vam a vasim detom pevne zdravie a neprajem vam zazit to cim sme si presli za uplyluly mesiac. Dakujem milym babam tu v diskusii, aj ked nevidim prispevky tej pani, za obhajobu.