Máte skúsenosti s prenájmom bytu Ukrajincom?
Ahojte. Idem prenajať svoj byt a 80% ľudí, ktorí sa mi ozývajú, sú ukrajinci. Nemám nič proti nim, ale nechcem sa dostať do problémov. Máte skúsenosti?
Znama mala v najme Ukrajincov a velmi zle skusenosti s nimi. Neupratovali, ponicili vela veci, problem sa ich zbavit
No tu v nemecku chcú všetko pomali aj cisli oblečenia. Od zmluvy výplatnej pasky výpis z banky ze nemás dlhy a ešte aj seba hodnotenie niektorý ešte aj godnorenie bývalého nájomníkov najom tu je ako mi 1200e a aj 3 depozity dopredu 🤦♀️
@januska2. Sa ani nečudujem...
@gemerka17 mate aj podpis pred notarom? Vzhľadom na to ze nie sú zo SR.....ja tie podmienky plne chápem.....
@pieksamaki nevidim na to dôvod. Normálne podpísaná zmluva o kratkodobom prenajme.
@gemerka17 a načo si treba dať pozor? Viem ze závisí od postavenia zmluvy.....ale stretla som sa už aj. S falošnými dokladmi v živote....nie UA...
Dobrý večer, viete prosím poradiť v tejto situácii. Dvaja majitelia domu, jeden povolil ubytovanie jednej osoby. Druhý majiteľ povolil 3 osobám. Teraz je ten druhý v zlom stave v nemocnici, doteraz býval s ukrajincami. Ukrajinci odmietajú opustiť dom, policajti sa tvária, že keď majú podpísanú zmluvu s jedným majiteľom, nemôžeme ich vyhodiť. O dom sa nestarajú , spolumajiteľ, ktorý je v nemocnici tam bude dlho, kto bude platiť dom??? Porušujú nájomnú zmluvu a o dom sa nestarajú, je tam neporiadok. Polícia tvrdí, že kým nerozbiju okná a pod nezničia inak dom, nevedia nič riešiť. Kde hľadať pomoc a zrušiť alebo odstúpiť od zmluvy o ubytovaní??? Ďakujem za akúkoľvek radu. Nechcú nás pustiť do domu, začínajú byť agresívni.
@raffaella ahoj, Prosim Ta kam davas ponuku na prenajom (pisala si, ze fb skupiny nemas v oblube). Dakujem za odpoved ☺️
@janababana ahoj, na nehnuteľnosti (platené) a bazos (zdarma).
2 byty, ukrajinci, muz sa smeje ze kam sa ja hrabem so svojou maniou mat stale upratane. Platia ako svajciarske hodinky.
Ale nikdy nevies ako sa bude spravat slovak, nemec ci ukrajinec.....
@weronika171717 ani nemas co prenajat, jedine svoju hlupost a tu nik nechce.
@natalka13 ako ty môžeš vedieť, či dávame dom alebo byty do prenájmu. Sa spamataj a schovaj sa, prosím ťa. 😂😂😂
@weronika171717 špina russácka
To je také podobne ako veta "nie som rasista, ale..."
Inak ja len tak.. riešili sme doma, že by sme pri predaji domu, kým kúpime byt v Čechách šli najprv do podnájmu aby sme vsetok ten presun zvládli.. nakoniec sme zistili, že cudzincom s deťmi a dvoma psami nikto nič neprenajme (resp.asi by sme neuveriteľne dlho hľadali, že musíme nájsť inú alternatívu).. sme ako rodina presne takí nedoveryhodni ako tu ľudia opisujú Ukrajincov, akoby boli ľudia podľa národnosti všetci rovnakí.. mne je z toho celkom smutno... Že ľudia už dopredu o všetkych predpokladajú, že ľudia sú hajzli co neplatia, všetko zničia.. ešte k tomu mať deti a chciet podnájom je snáď až drzá požiadavka...
@ginokk čo sa vytáčaš? 😂😂😂 Ukludni sa. 😅
@weronika171717 Sláva Ukrajine ty kolaborantka vymletá

@weronika171717 bodaj sa ti toto vrátilo, či už tebe tvojím deťom alebo rodine 🤢🤦🏼♀️ keď raz vycestuju do zahraničia a povedia im, že hnusným Slovákom čo len vyciciavaju nič neprenajmu 🤦🏼♀️ nech sa pracu odkiaľ prišli