icon

Menili ste dieťatku meno?

30. okt 2020

Ahojte menili ste niekto dieťaťu meno ? Nemyslím priezvisko , ide o to že celé tehotenstvo som vymýšľala hore dole, žiadne meno sa mi nepáčilo ešte ani po porode som nevedela meno. Nakoniec zomna niečo vyletelo a vôbec sa mi nepáči. Som ztoho dosť na nervy, malého vôbec nevolame nikto jeho menom ktoré ma v RL voláme ho Miško. A úplne sa mi to k nemu hodí je to proste taký maly Mišo 😏

mamanadruhuu
30. okt 2020

Ahoj . Môžem vedieť aké má meno v RL ? A myslím si, že kľudne môžte zmeniť meno svojmu dieťaťu, je ešte malé ale musí s tým súhlasiť aj otec dieťaťa.

autor
30. okt 2020

@mamanadruhuu Liam 😃

pallacinka
30. okt 2020

Da sa to, my sme si uz menili cela rodina priezvisko a rovnako sme dopadli s maleho menom, volame ho od tehotenstva inac, ako sa oficialne vola a tiez to planujem zmenit. Len on ma dvojite obcianstvo, tak sa mi do toho prilis nechce.

noami12
30. okt 2020

Liam je krásne meno, keby moja sestra nemá Liama tak už by som ho dala ja 😊

autor
30. okt 2020

@noami12 a ako ho vyslovujú ? Liem či Liam

noami12
30. okt 2020

Liam 😊

noami12
30. okt 2020

A ja Liamko 😊😂

patrica8
30. okt 2020

Keď ho voláte úplne iným menom, tak mu ho zmeň aj oficiálne.
Zbytočne ti tu bude niekto písať, že jeho meno v RL je krásne, keď tebe ani nikomu inemu nesedí a aj tak ho voláte inak.

noami12
30. okt 2020

@patrica8 ja si vyjadrujem iba svoj názor a co je na tom? Však jej hore písali ze sa to zmeniť dá, tak už rozhodnutie je na nich co spravia.

nini1010
30. okt 2020

Zaujimave ze tak zvlastne meno len tak vyletelo.

pallacinka
30. okt 2020

Ináč ešte možno jeden nápad - môžete nechať obe mená, teda z Liama spraviť stredné meno ako “pamiatku”. Náš malý má od narodení dve mená, stredné je to, ktoré používame, takže ich len prehodime.

kikuska1010
30. okt 2020

Liam

lul02
12. jún 2024

Dobrý deň, môžem sa opýtať, ako ste nakoniec vyriešili túto situáciu? Menili ste meno, alebo ste nechali staré? Ďakujem 🙂