Potili ste sa aj vy po pôrode?
Maly ste aj Vy hned po porode neustale potenie ? Asi zo dva dny v kuse zomna doslova lial pot mi sestricky menily kosele .....
@lara30 ano, ale myslim ze to bolo vdaka tomu nechutnemu sackovemu igelitu pod plachtou a kureniu co sa nedalo vypnut ... budila som sa spotena so strasnou zimnicou ... doma som uz takyto problem nemala 🙂
Tak ja som bola 3 dni v kuse mokrá, pyžamo, plachta, ešte aj perina ☹ V noci som sa zobudila na to, akoby som bola namočená vo vani... Neviem či sú také stavy aj po normálnom pôrode, ja som mala sekciu.
Ja som sa potila ako divá!! a to nie len tesne po pôrode, ale ešte 5 mes. potom. To bolo moje najteplejšie a nejpekelnejšie leto v živote!!! Tie hormony sú beťarovina 😒
brutálne, asi tak mesiac intenzívne (bolo to dosť nepríjemné, ešte bolo aj horúce leto), potom to postupne ustupovalo . . .
ja do kym som neprestala kojit cca 6 mes. a tiez bolo horucle leto 4 mes. za noc som sa 2 x prezliekala bo som mohla zmykat nocne kosele :O(
rodila som prirodzene a potila som sa desne asi 3tyzdne postupne to odoznelo a vtedy mi aj konecne odpuchli koncatiny 🙂
ano a velmi,predtým som sa nepotila ani v lete a teraz??? v noci aj 3x sa prezliekam,u mna ešte to trvá som len 2 týždne po porode..dufam že čoskoro prestane 🙂
presne ... ako hovado 😀 😀 😀
je to normálne, ide o zmenu hormonov a dosť brutálnu tak telo reaguje takto nenormálne ... navyše je to mnohokrát spojené so zimnicou ...
aj ja som sa potila a v noci som mala normálne zimnicu a pritom som sa musela prezliecť,lebo som bola mokrá. trvalo to asi 2-3 týždne.
ano, 2-3 x som sa v noci prezliekala, uplne mokra, ako keby som sa namocila do vane 😀, trvalo to cca 3 tyzdne, ale bolo to neprijemne,

Ano, je to normalne 😉 Po case sa to ustali.