Môže mi exekútor stiahnuť peniaze z invalidného dôchodku?
Dobrý den neviete dakto može mi exekútor stiahnuť z invalidného dvochodku ked berem 126€ peniaze alebo stoho čo mi maju vrátiť spetne ma nárok abo nie dakujem za info
@cocolino234 chapem ale nemam ten papier že či to je prednostna abo neprednostna exekúcia
@cocolino234 keby tam dakto dvíhal tak by som aj volal a je vo Zvolene a ja som s košic
@tutabd Ahoj bankrot či splátkový kalendár,právna pomoc zdarma ti pomôže len musíš hľadať čo najskôr informovať sa.Ale z vlastnej skúsenosti viem že čokoľvek poberas alebo si niekde evidovaná či máš auto , brigádu hocijaký príjem majetok hneď berú postupne...No držím palce ale vždy sa nájde nejaké riešenie neboj🙂
@zuzana1688 ja nemam žiadni majetok na seba ani auto len neviem ked som bez primu više roka a čakam na invalidny a daju mi smiešne peniaze a ešte aj te spetne mi exekutor z habe neviem kolko mi nechá podla toho asi že či to je prednostna alebo neprednostna
@cocolino234 dopravní podnik okolo 2200€
@cocolino234 aj to su každá z vláš mam 6 papiere na príkaz Stahovanie a každá je okolo 350€
@cocolino234 spolu je to okolko 2200€
@cocolino234 to bolo len čisto pokuta že som nemal listok v MHD s tim mi vznikla exekúcia 6 krat po 350€ taže to je okolo 2100€ a prišiel mi papier že súdny exekutor prikaz na vymáhanie pohľadávok z príjmu a nepíše že prednostna či neprednostna ale každy mi povedal že dopravní podnik je neprednostna pohľadávka
Ako ste dokazali dosiahnut taky vysoky dlh?😶
@stanulienkat to je 5rokou staré ja som nemal žiadne príjem 5 rokou ja som mal važne zdravotné problemi a minuli rok som si začal vibavovat invalidny a tento rok v apríli mi došlo že mi dali aj to smiešnu sumu 126,10 € plus doplatok spetne za osem mesiace 874,88€ hamba
@cocolino234 keby ste mali 5rokou zdravotné problemi chodili po operáciách a dostali sa do normálu po piatich rokou a mohol som prist o život tak by vás nezaujímala exekúcia ale zdravie tak že dakujem pekne
@cocolino234 keby som sa mu vedel dovolať tak je to super keby že mam nie aky príjem je to davno zaplatené tich 5rokou som nemal ani jediní cent a býval som u mami ktorá zarábala niejakich 650€ stoho platila podnájom 450€ ako som to mal riešiť ked so nemal s čoho volal som mu ešte pred dvoma rokmi a vravel že musim splácať aspon po 50€ Ja som mu vravel že tolko nemožem a on že smolu ponúkal som mu že som ochotní splácať po 20€ odmietol a mate pravdu je to moja chiba priznám si možem si zato sam
@cocolino234 ja som autobusom na čierno ne išiel lebo Jam mam od mala ztp kartu ktorú som ukazoval revizorovi len že tam trebalom mat aj MHD kartu normálnu ja som to nevedel a aj tak mi dal pokutu
@cocolino234 ano viem ale dakujem za poradenie akú možem mat exekúciu pekni zvišok dňa prajem

@alenah31 ja nevlastním nič a ešte k tomu mam invalidny aj opatrovateľku a ztp kartičku