icon

Môže sa v urgentných prípadoch zdržať pas?

kacenka255
16. jún 2024

Ahojte. Prosim Vas je tu niekto kto si daval urgovat pas, povedali mu ze bude do 24hod a nebol? Totizto tento tyzden som tam chodila ako na hodiny klavira, v utorok mi povedali ze pridre v piatok ze max 5 dni pred odletom. V stredu syn odlieta. Pani mi povedala pri okienku ze do utorka urcite bude. Stalo sa niekomu ze sa pas urgovsl a on neprisiel?

Strana
z2
dankabetka
16. jún 2024

@kacenka255 ahoj, ja som bola v pondelok 10.6. sa pytat ,tiez sme davali robit v aprili s tym, ze do konca juna snad bude a veru uz tento tyzden som zacala byt nervozna, kde je.... Vysvetlila som situaciu, ze 28.6 odchadzame a potrebujem ho... Pani predomnou nasla zalozenu ziadost v sufliku a posunula ju na vrch... Pas som bola zobrat 12.6 a padol mi kamen zo srdca, ze sa to stihlo....drzim palec 😉 nech to dopadne rovnako

danusskaaa
16. jún 2024

@kacenka255 nepoteším ťa. Ale dali sme robiť pas do 48 hodín (čiže aj suma parádna) a prišiel za 5 dni 😒

kacenka255
autor
16. jún 2024

Ach boze 🤯

maranco
16. jún 2024

@luliu * A musíš byť o 8.00. prídem ráno v Ba a je tam rada pred 8.00 na dve hodiny *

Keby robili rozumné rozhodnutia nemuseli by byť dlhé rady ako na mandarinky.

Priemerný čas na vybavenie dokladu je 8 minút a 20 sekúnd, v rezervačnom systéme však dávajú intervaly na 30 minút.
Okienok je viac ale niektoré pracoviská majú len jeden termín na polhodinu pre celé pracovisko.
Keby tých termínov nahodili viac tak ľudia prídu na svoj čas a nestoja v dlhých radoch.

Tiež chýba na webe vyvolávacia tabuľa a zobrazenie odhadovaného času kedy príde na rad ak už je niekto zaradený do poradia. Nemusí potom vonku čakať hodiny ale príde tam už keď sa blíži jeho číslo.

Takisto chýba možnosť zaradiť sa elektronicky do poradia bez konkrétneho času. Jednoducho si zvolím dnešný deň a som v poradí, nemusím čakať pred budovou.
Online by zobrazovalo ktorý som v poradí a koľký čakajú predomňou a odhadovaný čas kedy prídem na rad.

maranco
16. jún 2024

@danusskaaa vyplnila si žiadosť o vrátenie poplatku a prišlo ti už na účet?

danusskaaa
16. jún 2024

@maranco tam sme podávali reklamáciu

jina29
16. jún 2024

Ja som dala synovi minulý týždeň robiť 10dnovy za 5 dni bol hotový

mogaa
16. jún 2024

@kacenka255 no ale ak ti pas nepríde ani do stredy kedy ho syn potrebuje, máš smolu...ja by som neriskovala a dala urobiť hneď zrýchlený

veronikaszabova
16. jún 2024

@tinkavvv suseda caka - Zajtra to bude 15ty den. Tak asi nestihaju

tmonika
16. jún 2024

@veronikaszabova a to bol 30 dňový?

veronikaszabova
16. jún 2024
lolamala
16. jún 2024

@dankabetka kde ste sa boli pytat, prosim? ja som tiez v pondelok rano sa isla pytat na pas (ziadost 2.5., pani co ma vybavovala, mi hovorila ze to bude trvat 4-6 tyzdnov) s tym, ze 25.6. odchadzam a teda ho potrebujem a pan niekam volal, prefocoval si moju ziadost a poslali ma domov s tym, ze 18.6. pojde pas do vyroby a 19.6. ze mam cakat sms o vyhotoveni, ze maju nejaky poradovnik…

dankabetka
17. jún 2024

@lolamala v Dubravke v Bratislave, drzim palec, nech pride 🙂

kvietok2012
17. jún 2024

@kacenka255 ako si dopadla? Bola si sa spýtať?

kacenka255
autor
17. jún 2024

@kvietok2012 ahoj bola som sa pytat. Pani skontrolovala urgenciu mali mal to brat o 9 kurier. No uz len dufat ze ten pas zajtra bude. Kedze hodiny tikaju je to otras…

kvietok2012
17. jún 2024

@kacenka255 verim ti je to na nervy...snaď to bude v poriadku a zajtra ti cinkne sms, ze môžeš ísť po neho...

kacenka255
autor
17. jún 2024

@kvietok2012 dufam ze ano a dakujem. Naozaj uz nikdy pred letom nedam na 30 dnovu lehotu. Kvoˇi 12 eur tolko stresu ze az.

kacenka255
autor
18. jún 2024

Baby tak nakoniec pas je dnes hotovy. Dakujem za rady

janalo
18. jún 2024

Ahojte, neviete ci sa da urgovat aj telefonicky alebo treba osobne? Dakujem

Strana
z2