icon

Môžem chodiť venčiť psa počas PN?

11. mar 2026

Prosím vás, počas PN nie je problém, vyvencit psa pred bytovkou?

anonym_6c36d1
11. mar 2026

Nemáš vychádzku?

lasona
11. mar 2026

Iba v čase vychadzok. Takisto ani dieta ist vziat , zaniest do skoly, skolky. Proste vonku iba v čase vychadzok...

motylik2559
11. mar 2026

@anonym_autor Ahoj, ja som sa na toto pytala mudr. a v tom case som este byvala sama a ze mozem pred dom so psom na chvilu. Ziadne prechadzky a tak. Ked si sama tak to komunikuj s mudr. co ti ona na to povie. Ak sama nie si, treba aby ho vencil muz/partner. My sme uz na to dvaja, takze, ked som ostala pn tak vencieval partner.

anonym_f9fd49
11. mar 2026

Ano mozes, v case vychadzok, inak nie

anonym_ee133b
11. mar 2026

@anonym_autor počas vychádzok môžeš kam chceš

mogaa
11. mar 2026

@anonym_autor nie, nemôžeš....

anonym_7f37fe
11. mar 2026

Mimo vychádzok môžeš ísť len k lekárovi na vyšetrenie určite nie so psom. Myslím že ak je jednorodic jediný dospelý v domácnosti a sa stará o deti tak môže ísť k Dr s nimi a môže ísť aj nakúpiť lieky pripadne potraviny. Treba ale mat doklad zo vsadil kde si bola

anonym_364522
12. mar 2026

Pokial nemas diagnozu ze by si sa nevedela pohnut, tak ja by som sla, len pred vchod, aby som videla, ak niekto ide. Predsa nenecham psa pocurat/posrat cez den. A kontrole by som to taktiez vysvetlila, to su tiez len ludia. To, ze zvladnes ist 3x denne na 10 min so psom nemusi znamenat, ze zvladnes pracovat 8 hodin. Kazdy normalny to pochopi