Môžem do väzby poslať tabak alebo cigarety?
Môžem poslať do väzby cigarety alebo tabak ? Viem že by to muselo ísť do balíku ale neviem či to tam môžem dať a čo ešte môžem dať do balíku ? Ďakujem vopred za odpoveď 😊
@janulka1802 chcela som len pomoct. No niekedy je asi lepsie nepomahat. Ja osobne,ak sa do niecoho nerozumiem,tak som radsej ticho a nepisem hluposti a netrvam na nich,ked nemam pravdu. Ale tak hold,tu sme na MK,kde je skoro kazda druha odbornicka na vsetko 🤷
@terina25 múdry pochopí ihneď, zato hlupák nepochopí a ide si svoje... Tu nepoznajú také, že mlčať je zlato veľakrát.
@terina25 a prečo si mám priznať chybu ? Napísala som svoju a mojej mami skúsenosť nie že to na 100% tak funguje .a či dostal nejaké peniaze po prepustení to neviem viem že niečo dostal vo mal výplatu ale koľko a tď netuším nezistovala som . Proste posielali sme a podlžnosti platila mama takže neviem de nastal problém .mne to je šuma fuk nebudem to unho teraz zisťovať nejdem tvrdiť že ty nemáš pravdu asi vieš de robíš ako to chodí ako píšem napísala som svoju skúsenosť a ak tu má niekto chuť si rýpať len preto že tu ževraj šírom nesprávne informácie tak nech sa páči ako trošku na zamyslenie že tu nepíšem niečo na 100% ale skúsenosť tak ako aj iný majú takúto skúsenosť nič viac nič menej
@terina25 pohladavky ak mal exekucie neplati dobrovolne, ale musi, exekutor alebo veritel si prihlasi pohladavku, standarne hned po tom ,ako vazen zacne pracovat a teda je prihlasený v socialnej poisťovni, ano konta su to nie učty. zbytočne sa chytáme za slovíčka. pracujete v účtarni?
§ 39 zákona o vykone trestu odnatia slobody,
Odsúdený je povinný
e) pracovať, ak je zaradený do práce; to neplatí, ak je práceneschopný, poberateľ invalidného, starobného a predčasného starobného dôchodku alebo je zaradený do dennej formy štúdia, rekvalifikačného kurzu a kurzu počas pracovnej doby,
btw tusim to zaviedol este Harabin
kredit vies dobit aj priamo na cislo vazna cez bv fon my telio, peniaze su tam hned

@terina25 obdivujem Tvoju trpezlivosť. Je zarážajúce, čo si ľudia myslia a ďalej šíria úplné nezmysly.