Môžem ísť na cintorín, keď mám negatívny test?
Dobry den, neviete nahodou niekto ci s negativnym testom mozem ist do vacsieho mesta na hroby rodine? Mame uz s negativnym testom od zajtra nejake vacsie vyhody? Dakujem.
Ano za cca 1000e mozes ist aj na cintorin 🙂
@mmoonna dakujem
@amelia000 ale nehovor
opravim mozes ist za 1600 eur a nejake drobne
S negatívnym testom môže ísť na tie určené miesta, ktoré sú schválené. Premier už viac krát hovoril, že ísť na cintorín tam nie je. Mohla by zato byť aj pokuta.
@loginexistuje dalsia trapna odpoved
Nie trapna, ale pravdiva. Ved ak nato mas, tak kludne chod 🙂
a to kde najdem zoznam schvalenych prevadzok?....s negativnym testom sa mi predsa rusi od 2.11. zakaz vychadzania (podla vyhlasky)
@amelia000 a kde sa pytam ze kolko je pokuta za to?? Nevies citat, ci si rada domyslas ?
ak viete citat vyhlasku, tak podla nej ak ams negativny test, od 2.11. mozes ist aj na cintorin (dnes este nie - o tom vravel premier)
Pytas sa ci mozes, ja ti odpovedam ze za cca 1000e mozes.. co je natom nepochopitelne? ;)
@sorciera24 o tom viem aj ja, len som chcela sa aj tu opytat viac zien viac rozumu, len tu to neplati. Tu plati viac zien, viac odveci odpovedi 🤦 mam negativny test aj manzel tak sme chceli zajtra behnut na cintorin. Nie ist na silu aby mi tu pisali kolko je pokuta 🤦
Od zajtra môžeš.
@amelia000 nemas pravdu (ak mi sem das link na nejaku vyhalsku, kde na cintorin nemozem od zajtra, tak sa ospravedlnim, ze som si nevsimla)....inak palti to, co som dala
@amelia000 😅😅 ty si strasne mimo diania. Nepytam sa za kolko, pytam sa ci mozem ci nie. Jasne ze bez pokuty som myslela. Vidis niekde ze sa pytam ohladom pokuty?? No nevidis, pravda 🤷 lebo som sa nepytala na pokutu.
@sorciera24 dakujem 👍
@abbey1 dakujem za normalne odpovede.
aj ja idem zajtra na cintorin;)
@sorciera24 ja som vsetko dodrzala, doma som bola, na test bez debaty isla tak nechapem ze mi tu niekto bude splietat pokutu 🤦 dakujem pojdeme asi aj my.
@hipuska dakujem za normalne odpovede 👍🙏
Od zajtra sa uz moze ist na cintorin.
S negativnym testom sa zajtra uz moze, tiez zvazujem, ze pojdem, ale len ak tam nebude ludi.
@lanvinka no prosim 😅 to sa oplatilo 😅
Ja som bola tiež dnes za otcom, ale na cintoríne o ktorom vedia len ľudia, ktorí tam žijú 😂 je to pod lesom na dedine, nikoho tam nebolo, je tam len pár hrobov! Na nejaký veľký cintorín v meste by som určite dnes nešla
Prepacte autorka, ze vam tu trochu rozsirim povodnu otazku, ale: chapem spravne, ze ak mam negativny test platia pre mna od zajtra opatrenia ROR plus zakaz zhromazdovania nad 6 osob? A uz ine nie? T.j. mozem ist napriklad na vylet mimo okres (napr. na svoju chatu) a zostat tam - t.j. nezdrziavat sa v mieste trvaleho bydliska? Dakujem 🍀

Na cintorín ísť nemôžeš. S negatívnym výsledkom môžeš ísť napr.ku kadernícke, do obuvi, odevov a pod.