icon

Môžem ísť na PN?

eliskadavidova
27. jan 2021

Ahojte planujeme s partnerom dalsie babetko (ak sa podari uz teraz v najblizsej dobe) s tym ze on pojde stou starsou na matersku. Lenze chce ist skor takze ja by som sa mohla dat pn ak som zamestnana stale ? Ze by som sa priklad nemusela vratit na 4 m so prace pred dalsou materskou ? Ci jedibe co mi ostava je si platit sama zdravotku a neist na pn vobec neviem 🤷🏼‍♀️

Strana
z2
petrisa213
Autor odpoveď zmazal
babydesire
30. jan 2021

@nelca84 mat dietatko je zodpovednost ktora sa zacina uz pred jeho splodenim..kazdy jeden par ktory ma snahu o zodpovedny pristup k rodicovstvu sa o to snazi uz pred splodenim,cize zena berie vytaminy,zistuje si info atd. A u tych kde tehu prislo neocakavane ale zodpovedne k tejto ulohe pristupuju, tak sa o to snazia hned ako zistia ze bude babatko..to je spravne urcite lepsie ako mamy co kaslu na tehu,babatko a robia si co chcu

nelca84
30. jan 2021

@babydesire no tak takuto diagnozu teda nepoznam, ze strach matky o planovane babatko... to uz za co by ste nechceli brat peniaze? A ked sa im nebude darit rok-dva tak co?

petrisa213
30. jan 2021

@babydesire to je asi zbytočná námaha toto tu 🙈 ale na ranno bude dobre namiesto kávy na tlak 😉

babydesire
30. jan 2021

@nelca84 aha taaak, brat peniaze,,tak to si myslis?ja s chcela nastupit do svojej prace ktoru neznasam,ale chcem pomoct rodine s prijmamy,lenze pani politici zatial nepustia deticky mamiciek na rd do skolky..vies?trpnem cakam,lebo bez zdrapu papiera ze pracujem a nie na home office mi deti nevezmu. A popri rd brigadujem...este nieco?

babydesire
30. jan 2021

@petrisa213 🤣🤣🤣

babydesire
30. jan 2021

@nelca84 inak autorka nepise ze chce pn na snazenie sa,,ale ze ak ostane tehu, iste ak im to nepojde,,mozu sa snazit ale pojde do prace a az sa podari hoc starsia bude mat uz povedzme 5rokov,tak potom budu riesit svoju situaciu,,zle citas prispevky..pise ze ak bude tehu

nelca84
30. jan 2021

@babydesire vsak sa nebavime o tebe, tak neviem co ty zas o inom, asi dosli argumenty

nelca84
30. jan 2021

@babydesire ty zle citas, skus druhu vetu... a tym koncim, lebo ma nebavi ti vsetko polopate

Strana
z2