Možem ísť na svadbu počas práceneschopnosti?
Dobrý deň, dá sa počas Pn vybaviť nejaká výnimka, keď sa moj rodinný príslušník žení? Alebo nebudem môcť ísť ?
@anonym_autor ľudia tak ste pn stále alebo len keď sa vám to hodí. 😀 nemôžeš pokiaľ nemáš vychádzky. Jedine že by ti dr upravila čas.
Nie nemôžeš len počas vychádzky, chodia kontroly aj cez víkend aj o 21 večer kľudne, tak buď si chorá alebo si vymýšľaš a využívaš len systém
@anonym_autor chod a verim ze ti pride kontrola.
mozes ist na ten cas , co mas vychadzku.
t.j ked mas vychadzku od 14:00-16:00 tak v tom case mozes...... inak by som to fakt neriskovala, kontroly chodili vzdy, ale teraz sa s nimi "roztrhlo vrece"
Mozes ist na svadbu pocas vychadzok. Inokedy nie. Nie je ziadna vynimka z PN pri svadbe, ani vlastnej. A ano, kontroly chodia aj pocas vikendov, kedykolvek.
@muchotrafka298 pri vlastnej svadbe sa to da vybavit 🙂 len to musi dopredu hlasit lekar SP
Môžeš, ale musíš byť vedomá rizík.
Pn je na to aby si bola doma v kľude sa uzdravovala. Ak si ti chce na tancovačku tak nie si až tak chorá a môžeš prísť aj o maródku
@anonym_autor ľudia tak ste pn stále alebo len keď sa vám to hodí. 😀 nemôžeš pokiaľ nemáš vychádzky. Jedine že by ti dr upravila čas.
@anonym_autor mozes ist v case vychadzok. Kamoska riesila, ale to je uz mozno aj 15 rokov dozadu, nieco podobne. V jej pripade bolo nitne aj asi hodku cestovat. Moznost bola zmenit miesto pn na vikend, teda pocas vikendu by byvala u rodiny a v case vychadzky mohla ist na svadbu. Aby nemusela cestovat tam a nazad. Nakoniec to prehodnotila ze je to velmi komplikovane a nesla na svadbu.
Mozes zavolat na SP a zistit ake su moznosti. Nesledujem to a neviem ako sa to zmenilo. Ty nejaky dovod na PN mas, takze preco by svadba mala byt vynimka. Aj ked niekedy je lepsie sa trosku socializovat ako byt len doma a v strese ci stiham pocas vychadzky co potrebujem.
@anonym_be1035 neviem preco by mala byt PN len ked sa jej to hodi. Ved nie kazda diagnoza je taka, ze musis sediet zavreta doma. Niekedy je ten pobyt vonku viac nez prospesny.
Môžeš to risknúť, môžeš zrušiť PN, môžeš ísť v čase vychádzok na obrad
Ja toto nepochopím, ak som PN, nie som schopná ničoho a už vôbec ísť na svadbu. Ak to dokážem, PN nie som. Slovensko je ťažko v riti, ako sa tu zneužíva systém od PN až po invalidov, je to masaker. A ľuďom to ešte príde ok.
@anonym_autor neviem kde by si si chcela vybaviť takúto výnimku, ani to nikomu nehovor, ak máš vychádzky tak v tom čase môžeš
@anonym_autor na PN si s čím? So zlomenou nohou, zapálenym hrdlom ci ako teraz v móde s vymysleným akoze rizikovým tehotenstvom?
@anonym_autor tak potom načo si na pnke keď nie si vážne chora ?

Mozes ist na svadbu pocas vychadzok. Inokedy nie. Nie je ziadna vynimka z PN pri svadbe, ani vlastnej. A ano, kontroly chodia aj pocas vikendov, kedykolvek.