Môžem ísť s dieťaťom k lekárovi počas mojej PN?
Ahojte. Dopredu pišem, ze hlupe komentare nepotrebujem🙂 som na PN ma vychsdzky, ktore dodrziavam. Avsak jedna prakticka vec. Mame ockovanie dcerky mimo mojich vychadzok. Ked tam pojdem a nahodou v tom case pride kontrola staci ked mi detsky lekar potvrdi, ze som v tom case bola u neho s dcerou? Nemate niekto skusenost? Mam byt na PN 3 tyzdne, keby chcel niekto pisat, ze vyuzivam system alebo podobne. 🤣 a inak som doma ako nariadil lekar. Idem iba cez vychadzky doobeda a podvecer
@elisabethka Si s dieťaťom sama? Len v tom prípade ti akceptujú návštevu lekára s dieťaťom mimo vychádzok
So sebou môžeš ísť k lekárovi nie s dieťaťom, nech ide otec alebo to presuň.
@elisabethka este by sa dalo ak by si v ten den ockovanie skombinovala so svojou kontrolou u dr. Skusila by som prehodit ockovanie na den kedy mas kontrolu.
Ale normálne choď k lekárke,je malá pravdepodobnosť ,že ti zrovna príde kontrola.pre istotu si pýtajú priepustku.
chod a vypytaj si priepustku pre istotu
@elisabethka počas pn treba dodržiavať liečebný režim, ak nie ste samoživiteľka, treba presunúť očkovanie, alebo požiadať otecka dieťaťa.. neviem, akú odpoveď čakáš, oni ti nebudú akceptovať očkovanie, veď to dieťa nie je ani choré, je to len výhovorka nič viac.
@elisabethka počas pn treba dodržiavať liečebný režim, ak nie ste samoživiteľka, treba presunúť očkovanie, alebo požiadať otecka dieťaťa.. neviem, akú odpoveď čakáš, oni ti nebudú akceptovať očkovanie, veď to dieťa nie je ani choré, je to len výhovorka nič viac.
@anonym_fb1513 asi tazko vyhovorka. Scere presunuli ockovanie uz 2x z dovodu choroby. Ale isto sa tu nejdem hadat a obhajovat
@elisabethka môžeš ísť s dietatom k lekárovi..a nemusíš byť sama....tuez som bola so synom u lekára, prišla mi kontrola, dolozila som potvrdenie ze v tom čase som bola so synom u lekára a vybavene...
Nemozes. Lebo ak vies ist s dietatom ,tak vies aj do prace. Kolegyni neuznali. Tiez tak riskla. Ja ked som mala taku situaciu, isla som za svojou lekarkou a jej to nahlasila, ze mam velmi chore dieta a potrebujem s nim ist inde na vysetrenie a dohodli sme sa, ze ak by prisla kontrola da potvrdenie. Ale, vedela o tom lekarka dopredu.
Nemozes. Lebo ak vies ist s dietatom ,tak vies aj do prace. Kolegyni neuznali. Tiez tak riskla. Ja ked som mala taku situaciu, isla som za svojou lekarkou a jej to nahlasila, ze mam velmi chore dieta a potrebujem s nim ist inde na vysetrenie a dohodli sme sa, ze ak by prisla kontrola da potvrdenie. Ale, vedela o tom lekarka dopredu.
@anonym_8e1e30 ok zavolam lekarke. Som doma skrz urazu nie chorobe. A je ine ist s dietatom k lekarovi a ist do prace
@elisabethka môžeš ísť s dietatom k lekárovi..a nemusíš byť sama....tuez som bola so synom u lekára, prišla mi kontrola, dolozila som potvrdenie ze v tom čase som bola so synom u lekára a vybavene...
@rachel36a dakujem. 🙂
@anonym_fb1513 asi tazko vyhovorka. Scere presunuli ockovanie uz 2x z dovodu choroby. Ale isto sa tu nejdem hadat a obhajovat
@elisabethka ale to na socialke nikoho nezaujima, pre nich je to len vyhovorka, ak ste mala uraz, tak mate byt doma, bohuzial.. takto by to vela ludi zneuzivalo, ale risknut mozte, ci pridu alebo nepridu, to už nikto nevie
@elisabethka nie, nemôžeš. Môžeš jedine v čase vychádzok. Tak si to prehodiť tak, alebo nech ide otec
@elisabethka tak jej ho presunu aj 3x. Kde mas problém? Nedávaj sa potom na PNku a mas po probléme. Inak zaujímavé, že už teraz vieš, že budeš PN iba 3 týždne.
@rachel36a nemôžeš ísť. Mala si šťastie na úradníčku
@elisabethka tak jej ho presunu aj 3x. Kde mas problém? Nedávaj sa potom na PNku a mas po probléme. Inak zaujímavé, že už teraz vieš, že budeš PN iba 3 týždne.
@anonym_a98ac8 kolko zloby v sebe musite mat, ked takto rypete. Na PN sa pise predpokladany datum ukoncenia a ltskze preto ciem ze pravdepodobne 3 tyzdne
Áno, pýtala som sa na to svojho obvodného lekára. Povedal mi, že samozrejme môžem. Ja som dokonca musela s dieťaťom cestovať 150 km od svojho bydliska na odborné vyšetrenie a išiel s nami aj môj manžel. Nebol s tým vôbec žiadny problém, a to som bola len mesiac a niečo po veľkej operácii.
Počas tej PN som bola niekoľkokrát s deťmi aj u ich obvodného lekára, aj na urgente.
AJ mne lekar povedal, ze so synom na vysetrenie ist mozem, Len si mam zobrat priepustku. Ale tak na PN som bola 5 mesiacov a kontrola mi neprisla ani raz.

@elisabethka pokial nie si matka samozivitelka... nech ide mimo tvojich vychadzok s dcerou manzel.. inak je to problem... ty mozes byt kdekolvek pocas svojich vychadzok... dcerine ockovanie mozes mimo nich absolvovat ak absentuje druhy rodic