icon

Môžem navštíviť rodičov, ktorí bývajú cez 5 okresov?

paloma76
6. feb 2021
Strana
z2
deti95060810
6. feb 2021

Brat chodí denno denne do práce z okresu do okresu. Svojim autom. Ešte nikdy ho nikto nekontroloval... Ja by som išla....

ukulela
6. feb 2021

@deti95060810 ale ak sa dalo, mali návštevy, rodina sa rozlúčila. Toto je iné. Veľmi deprimujúce.

aktiz
Autor odpoveď zmazal
daniela.ho
6. feb 2021

@eskop sme na tom rovnako. Nasa ma mesiac a videli ju raz ked sem prisli aj napriek zakazu. Kedy sa uvidime znova netusi nikto a je to deprimujuce

deti95060810
6. feb 2021

@ukulela smrť je vždy deprimujúca...

hipuska
6. feb 2021

@paloma76 zbal do tašky lieky, nejaké jedlo....povedz že nesies rodičom

janulienockanr
6. feb 2021

@paloma76 jasne ze mozte ved od pondelka platia pravsila ze mozte ist do prirody do ineho okresu.....takzw kto vam doavedci ze nwjdete do prirody. Ludia treba sa vynajst.....

janulienockanr
6. feb 2021

@paloma76 cim skor pojdete tym bude lepaie lebo ved len v tejto kkkt republike sa zo dna na den menia prikazy.... A ludom z toho uz je....

dollyzv
6. feb 2021

Odporúčam ísť v noci keď nie je zákaz vychádzania..ja som už videla 2 hliadky na hraniciach okresov a zastavovali auta,a ocino mi písal o ďalších 4och kontrolách v iných okresoch..BB okres má vraj hliadky pravidelne každé ráno 🤷

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
janinah
6. feb 2021

Nik by ma nezastavil,choď,kým ešte máš ku komu...je to starostlivosť o blízku osobu.

lalenka33
6. feb 2021

S negatívnym testom môžeš ísť do prírody mimo okresu,čiže si spravte test a keď Vás zastavia,tak idete do prírody.Až som správne pochopila,tak idete do Rimavskej Soboty.My sme tam boli na magnetickú v Decembri a Januari.V Decembri sme prešli bez kontroly, v Januári sme cestou do RS nijaku hliadku nestretli,cestou naspäť o 21:45 nás na hranici okresu zastavili policajti a mali problém,že sme šli na vyšetrenie 2 , ale ukecali sme to, že som dozor keby prišlo priatelovi zle po magnetickej aj ked teda priznám sa,že ja vodičák nemám čiže by som mu velmi nepomohla a zle mu teda bolo...Ja by som šla.

maciatkolulu
6. feb 2021

@paloma76 preboha, zober sa a chod. Ja chodím dokonca z iného štátu...

nika82
6. feb 2021

Zákaz vychádzania v okresoch s vyššou mierou pozitivity na COVID-19
Zákaz vychádzania v okresoch s menšou mierou pozitivity na COVID-19

Prečítajte si na koho/čo sa obmedzenia nevzťahujú:

na cestu na účel starostlivosti o blízku osobu alebo príbuzného, ktorý je na takú starostlivosť odkázaný a cestu späť,

https://korona.gov.sk/zakaz-vychadzania/

mattkapd
6. feb 2021

@deti95060810 presne ako písali.. Skôr som myslela tie návštevy.. Keď ti doktori volajú že je to uz zle a ty ako jeho žena alebo dieťa ho nemôžeš ísť ani len objať a dat mu pusu..

fiona203
7. feb 2021

Nás zastavili, manžel fukol, ukázali sme aktuálny test a išli sme ďalej, nikto sa nič nepýtal. 4 hliadky boli pri zjazde z diaľnice a hlavne cez víkend.

elizabet173
7. feb 2021

@fiona203 chodim cez dva okresy do prace, nikdy ma nikto nekontroloval, nezastavil, ani som nevidela nikde policajtov, ze by to robili.
@paloma76 normalne chodte, idete do prirody

Strana
z2