Môžem navštíviť rodičov, ktorí bývajú cez 5 okresov?
@deti95060810 ale ak sa dalo, mali návštevy, rodina sa rozlúčila. Toto je iné. Veľmi deprimujúce.
@eskop sme na tom rovnako. Nasa ma mesiac a videli ju raz ked sem prisli aj napriek zakazu. Kedy sa uvidime znova netusi nikto a je to deprimujuce
@ukulela smrť je vždy deprimujúca...
@paloma76 jasne ze mozte ved od pondelka platia pravsila ze mozte ist do prirody do ineho okresu.....takzw kto vam doavedci ze nwjdete do prirody. Ludia treba sa vynajst.....
@paloma76 cim skor pojdete tym bude lepaie lebo ved len v tejto kkkt republike sa zo dna na den menia prikazy.... A ludom z toho uz je....
Odporúčam ísť v noci keď nie je zákaz vychádzania..ja som už videla 2 hliadky na hraniciach okresov a zastavovali auta,a ocino mi písal o ďalších 4och kontrolách v iných okresoch..BB okres má vraj hliadky pravidelne každé ráno 🤷
Nik by ma nezastavil,choď,kým ešte máš ku komu...je to starostlivosť o blízku osobu.
S negatívnym testom môžeš ísť do prírody mimo okresu,čiže si spravte test a keď Vás zastavia,tak idete do prírody.Až som správne pochopila,tak idete do Rimavskej Soboty.My sme tam boli na magnetickú v Decembri a Januari.V Decembri sme prešli bez kontroly, v Januári sme cestou do RS nijaku hliadku nestretli,cestou naspäť o 21:45 nás na hranici okresu zastavili policajti a mali problém,že sme šli na vyšetrenie 2 , ale ukecali sme to, že som dozor keby prišlo priatelovi zle po magnetickej aj ked teda priznám sa,že ja vodičák nemám čiže by som mu velmi nepomohla a zle mu teda bolo...Ja by som šla.
@paloma76 preboha, zober sa a chod. Ja chodím dokonca z iného štátu...
Zákaz vychádzania v okresoch s vyššou mierou pozitivity na COVID-19
Zákaz vychádzania v okresoch s menšou mierou pozitivity na COVID-19
Prečítajte si na koho/čo sa obmedzenia nevzťahujú:
na cestu na účel starostlivosti o blízku osobu alebo príbuzného, ktorý je na takú starostlivosť odkázaný a cestu späť,
@deti95060810 presne ako písali.. Skôr som myslela tie návštevy.. Keď ti doktori volajú že je to uz zle a ty ako jeho žena alebo dieťa ho nemôžeš ísť ani len objať a dat mu pusu..
Nás zastavili, manžel fukol, ukázali sme aktuálny test a išli sme ďalej, nikto sa nič nepýtal. 4 hliadky boli pri zjazde z diaľnice a hlavne cez víkend.

Brat chodí denno denne do práce z okresu do okresu. Svojim autom. Ešte nikdy ho nikto nekontroloval... Ja by som išla....