icon

Môžem počas PN ísť s dcérou k zubárke?

Dnes o 08:52

Ahojte, môžem ísť s dcérou počas mojej Pn k zubarke mimo vychádzok ? Ma to výnimku ?

Strana
z2
krasneleto
Dnes o 13:22

pocas svojich vychadzok mozes ist kamkolvek... mimo nich iba na vysetrenia suvisiace s tvojim dovodom PN... cize nie, mimo toho s dcerou, pokial je existujuci partner ist nemozes... mozes vsak dve veci- planovat dcere lekara v case tvojich vychadzok, alebo poprosit svojho lekara o upravu na dany den vychadzok

anonym_fd4a74
Dnes o 13:24
@anonym_5b28ac

@melanta to je pravda. Ani to absolútne neriešili. Ale ak by aj riešili, ja by som ich tam poslala do riti…. Nikdy som nejak nedodržiavala vychádzky.

@anonym_5b28ac tak do riti mozes posielat koho len chces, zakon je na ich strane...a to, ze nedodrziavas pocas PN vychadzky, tym by som sa moc nechvalila...

anonym_a89a1f
Dnes o 15:16

Vam tu strasne kuruje s tou PNkou 😂😂 kazdy den tema

anonym_b91fa5
Dnes o 15:52
@anonym_840c92

@anonym_5b28ac zubár nie je aktuny stav si vyzadujuci okamžite ošetrenie. Pokojne ho môžeš o týždeň preložiť, keď budeš zdravá.

@anonym_840c92 ty si riadne vymleta , zubár môže byt akútny stav keď ti decko reve doma od bolesti a môj zubár ma plno a nedáva termín hocikedy o týždeň

anonym_b91fa5
Dnes o 15:54

A uvedomte si, sú aj dlhodobé PN napríklad po úraze, to ma človek skapat s bolesťou zuba, so zápalom ucha, zlomenou rukou atd.

anonym_79c004
Dnes o 15:58
@anonym_b91fa5

A uvedomte si, sú aj dlhodobé PN napríklad po úraze, to ma človek skapat s bolesťou zuba, so zápalom ucha, zlomenou rukou atd.

@anonym_b91fa5 ale ved so sebou moze ist. Ale ako doprovod musi ist druhy rodic, ak ten na PN nie je osamely rodic.

anonym_840c92
Dnes o 16:32
@anonym_b91fa5

@anonym_840c92 ty si riadne vymleta , zubár môže byt akútny stav keď ti decko reve doma od bolesti a môj zubár ma plno a nedáva termín hocikedy o týždeň

@anonym_b91fa5 keď mi decko reve doma od bolesti, tak riešim ihneď, počas dňa. A večer môže ísť s nim chlap na pohotovosť. Kde mas problém? Jaj, ci je aktuálne na nočnej alebo s kamiónom v DE? alebo sa mu to iba jednoducho nechce riešiť, ze?

anonym_d2e21b
Dnes o 18:30

@anonym_autor ved už povedz ci máš muža alebo nie. Takto keď to nevieme sú zbytočné odpovede.

Strana
z2