Môžem podať písomný zákaz vstupu na sukromný pozemok?

ninka72
31. mar 2014

Dobrý deň,poradte mi prosím!!!!Vlastním rodinný dom,v ktorom býva moja mama a nasťahoval sa tam aj jej priateľ s ktorým ma 2 detí. Okrem ních tam byvaju este 2 sestry . On je pijak ked je pijany robi vojnu a ked nieje pijaný tak je nervózny a tiež sa neda snim vydržat ! Mama keď ho vyhodí vrati sa keď pôjde domov o 3 dni mu vola aby sa vratil a sem tam mu to aj toleruje :( Moja mama je ina nebere ohlad na to ze deti trpia ja tam nebyvam ale strašne ma to boli ked sestra mi vola s plačom alebo mi napise na fb napr . Toto je z dnesneho dna : Nika pocuj ja uz nechcem byt doma nika urob daco lebo ja uz nechcem uz byt doma lubom , Sa mi vyhraza ze som kurva a ze chce ma zabit. Prosim ta nika velmi. Urob nieco co kolvek velmi ta prosim . Ked volam mame zlozi mi telefon .Možem podat aj písomný zákaz vstupu na pozemok určitej osobe,alebo nie????? Ak ano ako a kde ? Dakujem za odpovede !

anatalia77
31. mar 2014

Ak si ta ista dievcinka,co riesila svoje 4 sestry/posledne maju 3 a 2 roky/,lebo matka ma pijana,nemaju elektriku...tak sa ta ja pytam:bola si na tom UPSVAR,a urobila si aspon nieco?
Preco sa pustas do rieseni,kde to nema efekt!Ak je tvoj problem skutocny,tak ries sestry.Na mamu,jej priatela a ich pozemok sa vyser!!!!!!!

digysa
31. mar 2014

@ninka72 to je stale ten isty problem? Nemohla by si tie deti zobrat k sebe? Nie si ich adoptovat aspon do opatery, stat by ti na ne nieco hadam prispel.
AKo stare su tie 2 mladsie deti?

Mala by si mame pohrozit, ze jej zoberu deti. Nemate babku a dedka, ze by pomohli so starostlivostou? Keby niekto ublizoval mojim surodencom, tak by som ani nespala.........a snazila sa ich zobrat k sebe. Ja viem, ze Ty tiez nemozes spavat. Ale tvoja mama sa nezda byt pri zmysloch...........ked preferuje priatela pred detmi.

A tu by ti mamicky pomohli s oblecenim, aj by ti financne pomohli. VIem, ze su tu dobre duse. NEskusis si ich zobrat k sebe? Fakt je to smutne citat..... 😢 😢

Musis pomoct sestram...... @anatalia77 pise spravne.

A ked im ty nepomozes, tak ich rozdelia a poslu do detskeho domova. Skus zmobilizovat svoje sily, skus to.

luba28
31. mar 2014

ano mozes,kedze si vlastnik nehnutelnosti,..ist na policiu

sissy27
31. mar 2014

spraviť to môžeš - súdnou cestou, ale čo vyrieši zdrap papiera? ty v tom dome nebývaš - ako chceš ustriehnuť, či tam on chodí alebo nie? postavíš si stan na pozemku a budeš volať políciu zakaždým, keď sa tam objaví? toto nie je riešenie pre tvoje sestry, ak im chceš naozaj pomôcť, tak sa obráť na sociálku, opíš, čo sa tam deje, priprav sa na to, že deti budú tvojej matke odobraté a prvý, na koho sa obrátia s otázkou "postaráte sa?" budeš ty...

digysa
1. apr 2014

@ninka72 Otazku mas zmenenu, tak pis odpovede na nazory.....

Pises, ze vlastnis dom ty. Je to pravda? Je ten dom tvoj?

ninka72
autor
1. apr 2014

@digysa otazka nieje zmenena ...... Ano dom vlasnim Ja !!! Dnes som bola s mamou priatel tam nebol ! Doma tichucko klud bo to pre mna prekvapko ! Mame dam sancu neviem ci sa jej da verim ale vyskusam ! Mame poriesit aj elektriku ! Dam vediet ako sa to dalej bude vyvijat .... A samozrejme tan zakaz chcem vybavit