Môžem získať príspevok na dopravu na krátku vzdialenosť?
Môžem požiadať o príspevok na dopravu z ÚP, aj keď budem mať do práce len 2 km?
Ak to realne potrebujes a splnas podmienky, tak ziadaj na UP a nie na MK.
sranda akurat dnes som na to myslela. podla mna to nie je ziadna hanba. ja som to raz uz poberala. vtedy to bolo nejakych 70 eur mesacne mala som to nejakych 35 km ci kolko. nepamatam si. mozes to poberat pol roka ale len ked ides z uradu prace kde si bola najmenej 3 mesiace evidovana. preco to nevyuzit? ja to budem mat 11km cize ( cize 22km tam aj naspat ) a budem to ziadat
Príspevok na dopravu je nad 4 km
@rachel36a tak podla toho ako sa to rata, ci tam aj naspat.
Lebo uz som mala mozno tak 6 rokov dozadu a vtedy som to mala tiez 2km tam a 2 km nazad a schvalili mi to, bolo to tusim 20e mesacne. Vsak za 6 mesiacov je to 120e. A ked som sikovna a najdem si pracu sama, tak preco to nevyuzit aj ked je to mala suma. Za to mam mesacnu eletricenku... Vsak aj tak zarobim minimalku.
@rachel36a tak podla toho ako sa to rata, ci tam aj naspat.
Lebo uz som mala mozno tak 6 rokov dozadu a vtedy som to mala tiez 2km tam a 2 km nazad a schvalili mi to, bolo to tusim 20e mesacne. Vsak za 6 mesiacov je to 120e. A ked som sikovna a najdem si pracu sama, tak preco to nevyuzit aj ked je to mala suma. Za to mam mesacnu eletricenku... Vsak aj tak zarobim minimalku.
@anonym_autor jak, áno, rada sa tam aj nazad...teraz je najmenej tuším 30€... moj muz mal 60€ , ale on mal 11kmx2

Netuším, či máš nárok, ale ja by som si pripadala ako debil, keby som mala o niečo také žiadať.