icon

Môžete uspieť v prípade zneužitia rodného čísla?

29. jan 2024

Ani neviem ako popísať situáciu lebo je celá divná. Vyberala som z O2 v októbri paušál na faktúru t.z 2 eurovy paušál ktorý som vôbec nevyužívala iba zariadenie kartu som spalila. Dnes mi prišla faktúra lebo tam mam viac programov ktoré ale tiež nevyužívam iba zariadenie. Na tej karte bolo vyučovanie 60 eur za služby. Dokonca som sa na to číslo dovolala zdvihla mi nejaká žena a keď som jej povedala o co sa jedna zložila. Nedviha. Takže niekto nejakým spôsobom zneužil moje číslo alebo rodné číslo alebo neviem čo v O2 mi nevedeli povedať nič bližšie. Podala som trestné oznámenie no neviem čo mám od toho čakať. Niekto si spokojne využíva služby vedené na moje rodne číslo a ja mam za to platiť. Myslite ze mam šancu uspieť ?

Strana
z2
maris5
29. jan 2024

Ak to nemozes blokovat, lebo sa vyhovaraju na policiu, tak chod zrusit pausal a zmen to na kredit. Karta bude fungovat iba vtedy ked si dobiju kredit.

katkaseiner
29. jan 2024

mna by zaujimalo ze kedy si tu simku "spalila". Len časovy udaj ma zaujima...pred rokom, pred mesiacom...

niekto2hy
29. jan 2024

@katkaseiner ,,v októbri "

lilyianka
29. jan 2024

Možno taká blbosť ma napadla autorka. Ale keď si nadiktovala resp pozreli ste tvoje tel č., ktoré si spálila, nemá ho O2 vedené na 2 osoby? Ci len na teba?

madeline1
29. jan 2024

@januska12323 to sa da, ked cislo prestane pouzivat, pridelia ho novemu cloveku

madeline1
29. jan 2024

Chod si to skontrolovat do O2, cislo mohli pridelit niekomu inemu, tie sluzby si mozno mala aktivovane predtym, mozno su to doplatky, alebo sa pomylili...neviem ako mohli zneuzit tvoje rodne cislo, kto ako, trochu som sa stratila...normalne sa popytaj na celu situaciu v O2, poradia ti co robit

slavomira236
29. jan 2024

A nesplacas v tom aj to nintendo? Ci si ho kupovala v hotovosti? 'pises ze mas viac cisel a vsade nula len na tom cisle je nieco. Naco beries cisla ked to nevyuzivad a palis?

sterea
29. jan 2024

Napíš oficiálnu reklamáciu do O2, nerieš to cez pobočky.

luccija
29. jan 2024

@slavomira236 lebo berie zariadenia mobil, TV, nintendo..čo potrebuje

thegoat
29. jan 2024

Treba ísť do O2 to riešiť osobné a nie volať na číslo ktoré máš vo faktúre a čakať , že zrazu zmizne z faktúry, alebo podávať trestné oznámenie nato že možno O2 urobilo chybu.

niekto2hy
30. jan 2024

Tak sa ospravedlnujem,od roku 2019 uz neplati vratenie tel.cisla v O2.
„Telefónne číslo deaktivujeme po 13 mesiacoch od poslednej spoplatnenej akcie. Ak zákazník nevykoná spoplatnenú akciu ani po uplynutí tejto doby, telefónne číslo mu žiaľ prepadne a nie je možné ho obnoviť,“ uviedla pre Živé.sk hovorkyňa O2 Tereza Molnár.

karolinakk
3. feb 2024

Ako to dopadlo?

Strana
z2