Musí sa na úrade práce nahlásiť, keď dieťa malo 3 roky?

@accountant2022 ona je znovu tehotná v 1mesiaci ma na niečo nárok!??
@tinuskamacurka zalezi, kedy jej skoncil pracovny pomer
@tinuskamacurka Este raz -malo info. Kedy skoncil PP?
@aaadkaaa pomer jej ešte trva
@tinuskamacurka nehnevaj sa,ale zverejnis sem vasu sukromnu komunikaciu navyse tam ma fotku a das to sem? To si sa nemohla opytat bez pridavania vasej komunikacie?
@tinuskamacurka tak pokial jej pomer trva, tak ho najskor musi ukoncit, ak chce poberat podporu, inak sa musi vratit do prace
ak jej pracovny pomer trva, tak logicky nema narok na podporu v nezamestnanosti 🙂 cize bud sa dohodnut so zamestnavatelom na ukonceni PP a potom ist na urad prace a poziadat o podporu (mala by potom stale narok aj na tehotenske a matersku, kedze bude v ochrannej lehote) alebo sa vratit do prace alebo sa vratit do prace a ist na PN ak ma nejaky dovod
a v praci co? mala by nastupit predsa. Ci tam riesila, ze nenastupi, alebo co ma s nimi dohodnute?
@accountant2022 co je myslene tvojou prvou vetou,že po dovŕšení 3r dieťaťa je rodič povinný zo zákona nahlásiť kde sa dieťa nachádza?
@lilyianka No presne to co som napísala. Čomu konkrétne nerozumies?
@accountant2022 áno už viem,pýtala som sa kamošky. Syn mal 3r preto ma to zaujímalo

@tinuskamacurka Po dovŕšeni 3rokov dietata je rodic povinný podla zákona nahlasit kde sa dieta nachadza. Ci ma dotycna narok na podporu -malo info. Narok na podporu je ak ma za posledne 4roky 730 dni PvN a narok je do 2rokov od skoncenia PP.