Musím sa niekde evidovať?
ahojte babule.je tu niekto kto to pozna?ked som bola v novembri zamestnana a ostala som tehotna a zrovna na rizikovom pn a v decembri ma zamestnavatel prepustil a na poistovni som bola otom veda.je treba sa niekam chodit hlasit?aby mi dosli peniaze?dakujem
ja tak viem ze na úrad práce si musís prihlásit!Aspon ja som musela ked som pozastavila zivnost a bola som na pn!
no mie na urade prace povedali ze dokat som na Pn mia prihlasit nemozu a narok na podporu uz by som nemala
som na tom podobne...15.3 mi končí zmluva na dobu určitu a tiež neviem čo a ako...aj na socálku treba íst? tiež som PN od začiatku tehotnosti... 🙂
@baruskas hej treba ist na socialku a kazdy mesiac doniest tam od doktora/ky,papier na peniaze
@lenicka280 nezabudnite si vypýtať potvrdenie že ste na PN na sociálke a zaniesť na zdravotku. Teda aspoň ja som musela. Lebo pracovala som od oktobra 2013 a v januári som zistila že som tehotná tak som išla hneď na PN kvôli ťažkej práci. K 31.1. 2014 som dostala výpoveď lebo nemali pre mňa prácu. A do 7 dní od výpovede som znova na PN. čIžE niesom na úrade ani ako nezamestná. A tak som musela niesť papier na zdravotné aby aj oni za teba odvádzali a vedeli čo je s tebou. A potom keĎ ukončíš PN tiež im zaniesť papier o ukončení. Spýtaj sa na to aby si to mala všetko ok. 🙂)
ďakujem velmi pekne už sa teším na tie " milé" tety na sociálke a tie byrokratické papierovačky...ale čo pre bábatko neurobíme... 😉

@lenicka280 Bola si na dobu neurcitu alebo na dobu urcitu?