Na ihrisku sa na hojdačke hojdá chlap a jednu ruku má medzi nohami. Môžem volať volajtov?
Mozem volat policajtov ked vidim na detskom ihrisku dospeleho chlapa, ktory vyzera nie mentalne normalne, hojda sa na hojdacke a drzi sa jednou rukou medzi nohami?
Nebudu policajti pytat nejake moje udaje? Co vlastne by od takeho cloveka zistovali, netusim ci by sa ho vlastne aj boli nieco pytat alebo co by spravili. Mohla som zavolat a odist odtial, nech nevie kto nanho volal? Alebo by policia chcela nieco so mnou spisovat?
no ak si nevolala policajtov, mala si nahlas pred ostatnými dospelými povedať čo vidíš a s krikom...neverím že mamičky by sa do neho nepustili.....ono nie je vždy riešenie odísť, ak jednoducho dotyčný nemá hanbu, bude tam chodiť aj inokedy.....ak jeden začne na neho kričať čo tam robí, neverím že ostatné mamičky na nepridajú.....zjavne to bol úchylák, minimálne mal nejakú poruchu....
@mogaa neviem, nemyslim si. dnesny svet je zvlastny. v bratislave zabil ten chlap toho cudzinca, co siel chranit pred nim zenu. ludia sa vela krat len prizeraju a nezasiahnu. ja som drobna, slaba. keby je henten v nejakom amoku, ktovie co by bol schopny mi spravit. bolo uz sero a neskor tma. pripadne si ma zapamata a nabuduce si ma niekde v okoli pocka... radsej by som to riesila tak, aby on vobec nevedel kto nanho policiu volal.
inak pozeram, ze niekto zmenil nazov prispevku a je tam este aj preklep 😀
To je typický koník! Admin zmení dobrý a dostatočne výstižný názov diskusie na blbosť s chybou. Ja sa fakt divím, že za toto ešte nedostal nikto vyhadzov, je to tu na týždennej báze. 🙄😡
Volať volajtov 😂😂 gratulujem adminom
Asi aj adminky vedia ze je tu plno frustrovanych unavenych matiek ktore sa na vecer potrebuju pobavit aspon na takejto blbosti😅
neviem ci vam pride este upozornenie ze pisem. ale dnes som sa dozvedela, ze sa jedna o 26 rocneho autistu, ktory tam ma ruku preto, ze sa inak nezmesti na hojdacku. ten prispevok pisal jeho otec, inak velmi milo a pekne, s tym, ze na nich policiu volali uz viac krat.
mam z toho zmiesane pocity. som rada ze ja som to neriesila a nerobila im problemy. lenze na druhej strane tam reagovali ludia v zmysle aki su ti co volali taki a hentaki. v dnesnej dobe nasilia, utokov - verbalnych aj fyzickych je podla mna len dobre, ked sa policia vola aj ked zbytocne. pana mi je sice luto, ale policajti ich uz mozno aj poznaju a ked by preverili ze ide o nich a hlasenie je neopodstatnene, nemusel by sa urazat... naozaj je to nestandardna situacia a nestandardny pohlad. ja osobne som si vtedy vobec nevsimla, ze tam ten chalan/muz s niekym je. mozno keby stali niekde pri nom, aby bolo jasne ze su s nim...
Takych autistov je predpokladam menej......radsej volat policiu,uchylov je viac,netreba riskovat....🤔

mala si volať okamžite a ešte ich poprosiť, že by si bola rada, aby to bolo anonymné...